Hvilken stol skal du vælge?

Grundlæggende har vi 3 modeller InCharge, ReForm og Classic. Til modellerne kan tilføjes forskellige funktioner afhængig af hvor, og hvordan du skal bruge stolen. I nedenstående tekst beskrives mange af vores modeller og hvor vi anbefaler du skal vælge i forhold til hvor du skal bruge den.

 

InCharge

Stol InCharge betrukket med sort kunstskind, passer perfekt til tandklinikken, hospitalet, laboratoriet og daginstitutionen

 

 

InCharge stolen er ideel til kliniske miljøer, som tandklinikker, sygehuse, laboratorier, dyreklinikker, plejehjem, daginstitutioner mm. - steder, hvor ergonomi og komfort er essentielt. Stolen fremmer en aktiv siddestilling, den er velegnet til dig, der sidder koncentreret i længere perioder.

 

  

InCharge Flex

InCharge Flex stol

 

InCharge Flex er designet til arbejdspladser, der kræver hyppige justeringer og fleksibilitet. Denne stol er perfekt til kliniske miljøer, som tandklinikker, sygehuse, laboratorier og dyreklinikker. Den henvender sig til dig der skifter mellem forskellige arbejdsstationer og opgaver, eller skal sidde koncentreret og samtidig har brug for fleksibilitet.

 

 

 

InCharge Fodbetjent

InCharge Fodbetjent

 

InCharge Fodbetjent er særligt velegnet til kliniske miljøer som tandklinikker, hospitaler, lægeklinikker, dyreklinikker og laboratorier. Fodbetjeningen gør det muligt at justere stolen uden at bruge hænderne, hvilket er en stor fordel i miljøer, hvor hygiejne er vigtig. 

 

 

 

InCharge Flex Fodbetjent

Stol InCharge fodbetjent med Flex, betrukket med sort kunstskind, passer perfekt til tandklinikken, hospitalet og laboratoriet.

 

InCharge Flex Fodbetjent kombinerer fleksibilitet og hygiejne. Den er ideel til kliniske miljøer, hvor der er behov for både hyppige justeringer og mulighed for at holde hænderne fri til andre opgaver.

Stolen er meget populær hos tandklinikker, dyreklinikker og sygehuse.

 

 

 

InCharge Office

InCharge Office

 

InCharge Office er designet til kontorbrug og arbejdspladser, hvor ergonomi og komfort er afgørende for produktivitet og velvære. Den støtter en sund siddestilling gennem hele arbejdsdagen, og giver dig overskud så du også har masser af energi når du kommer hjem fra arbejde.

 

 

 

InCharge Office Flex

Kontorstol InCharge Office med Flex, betrukket med cognacsfarvet læder.

 

InCharge Office Flex er optimal til kontorer med dynamiske arbejdsstationer. Den er let at justere og passer til dig, der skifter mellem forskellige opgaver og arbejdspositioner i løbet af dagen. Den er perfekt hvis du har stillesiddende arbejde og samtidig ønsker at styrke og træne din ryg og mave.

 

 

 

InCharge uden gribebøjle

Kontorstol InCharge Office uden gribebøjle, betrukket med sort hallingdal uld fra Kvadrat.

 

 

InCharge uden gribebøjle er til dig, der ønsker at sidde aktivt, men ikke har så meget plads. Stol er ideel til kliniske miljøer og kontormiljøer, hvor fleksibilitet og bevægelsesfrihed er vigtige.

 

 

 

ReForm

ReForm stol betrukket med sort kunstskind. Passer perfekt til daginstitutioner, tandklinikker, hospitaler og laboratorier.

 

 

ReForm stolen er velegnet til arbejdspladser, der kræver en god ergonomisk løsning med fokus på den aktive siddestilling. Stolen er det ideelle arbejdsredskab på tandklinikker, dyreklinikker, sygehuse, laboratorier, fodterapeuter, daginstitutioner, plejehjem mm. Arbejdsmiljøer, hvor medarbejderne sidder i længere perioder.

  

ReForm med gribebøjle

Stol ReForm med gribebøjle betrukket med sort kunstskind. Passer perfekt til tandklinikken, hospitalet og laboratoriet.

 

ReForm med gribebøjle, er designet til at give dig ergonomisk god støtte og sikkerhed. Den er perfekt til kliniske miljøer og steder, hvor du har brug for styrke og stabilitet i din siddestilling. Ligesom på de andre stole, får du en naturlig siddestilling, der styrker ryg og mavemuskler. Gribebøjlebøjlen er en metalring som gør det nemt for dig at flytte stolen rundt.

 

 

ReForm Flex 

ReForm Flex

 

ReForm Flex er ideel til arbejdspladser, der kræver hyppige justeringer. Stol er ideel til dynamiske arbejdsmiljøer som tandklinikker, dyreklinikker, sygehuse, laboratorier, fodterapeuter, daginstitutioner, plejehjem mm. Arbejdsmiljøer, hvor medarbejderne sidder ned i længere perioder og fleksibilitet er nøgleordet. 

 

 

  

ReForm Fodbetjent 

Stol ReForm med fodbetjening betrukket med sort kunstskind. Passer perfekt til tandklinikken, hospitalet og laboratoriet.

 

 

ReForm Fodbetjent er velegnet til de kliniske miljøer, hvor hygiejne og håndfri betjening er afgørende. Den er perfekt til tandklinikker, lægeklinikker, dyreklinikker og laboratorier.

 

 

  

ReForm Office 

Kontorstol ReForm Office, betrukket med hvid Hallingdal uld fra Kvadrat.

 

 

ReForm Office er designet til kontorbrug, hvor komfort og ergonomi er vigtige for produktiviteten. Den understøtter en sund siddestilling og er perfekt til langvarigt kontorarbejde.

 

 

 

ReForm Disc 

Kontorstol ReForm Disc, betrukket med sort hallingdal uld fra Kvadrat.

 

 

 

ReForm Disc er velegnet til arbejdspladser, der kræver en balance mellem ergonomi og design. Den er ideel til kontormiljøet, hvor både stil og funktionalitet er vigtige.

 

  

 

ReForm DayCare 

ReForm DayCare stol, betrukket med rødt 3D materiale. Passer perfekt til daginstitutioner.

 

 

ReForm DayCare er specifikt designet til daginstitutioner og miljøer med børn, men passer også perfekt hos fodterapeuter og plejehjem. Stolen er robust og ergonomisk, hvilket sikrer komfort og holdbarhed i krævende miljøer.

 

 

Classic 

Stol Classic med sort Compound

 

 

Classic stolen er alsidig og kan bruges i både kontor miljøer og kliniske miljøer. Den er ideel til arbejdspladser, hvor komfort og enkel justering er vigtige. Stolen anbefalen også inden for erhverv som plejehjem, daginstitutioner og fodterapeuter.

 

 

 

Classic med gribebøjle 

Classic med gribebøjle

 

 

Classic med gribebøjle er designet til at give god støtte og stabilitet. Den er ligeledes perfekt til kontor miljøer og kliniske miljøer, som tandklinikker, dyreklinikker, sygehuse, laboratorier. Men bruges også hos plejehjem, daginstitutioner og fodterapeuter. 

 

 

Classic med fodbetjening 

Stol Classic fodbetjent med blå kunstskind, perfekt til tandklinikken.

 

 

Classic med fodbetjening er velegnet til de kliniske miljøer, hvor hygiejne er vigtig. Fodbetjeningen gør det muligt at justere stolen uden at bruge hænderne.

 

 

 

Classic med fodbetjening og gribebøjle 

Stol Classic fodbetjent med gribebøjle, betrukket med mørkegrå microfiber, perfekt til tandklinikken.

 

 

Denne stol kombinerer ekstra støtte med håndfri justering, hvilket gør den ideel til de kliniske miljøer, hvor både stabilitet og hygiejne er afgørende.

 

 

 

 

Classic DayCare 

Stol Classic til daginstitutioner med stort Comfort betræk

 

 

Classic DayCare er designet til daginstitutioner og miljøer med børn. Den er ergonomisk og robust, hvilket sikrer komfort og holdbarhed i daglige aktiviteter. Stolen er perfekt i gaderoben hvor børnene skal have hjælp med at komme i tøjet, ved puslepladsen og når der skal spises og leges ved bordet.