At arbejde med børn betyder mange timers aktivitet i børnehøjde – også selvom du har fokus på, at børnene skal være mest muligt selvhjulpne. Din dag indeholder sikkert både mange løft og lave arbejdsstillinger. DayCare er designet specielt til at give din krop den optimale støtte, mens du stadig er i øjenhøjde med børnene, både når de leger på gulvet, skal hjælpes i tøjet i garderoben eller sidder ved lave borde.

ReForm

DayCare

ReForm DayCare er velegnet til de lave arbejdssituationer, hvor børnene sidder ved lave borde, i spisesituationer, i garderoben eller når I leger tæt på gulvet. Stolen har en trinløs højderegulering, så du let kan tilpasse din ønskede siddehøjde og let kan bruge stolen i forskellige situationer.

Betrækket i 3D er Øko tex 100 godkendt og fri for tungmetaller. Det kan nemt tages af og vaskes ved 40 grader.

PRIS
2.495,00 incl. moms

Classic

DayCare

En unik stol, til dig der drager omsorg for andre - og dig selv.

Stolen kan let indstilles, så den passer til forskellige arbejdssituationer. Særligt når du arbejder med børn, har du brug for at kunne indstille din arbejdsstol i forskellige højder. På den måde kan stolen også hurtigt indstilles, så den passer til din kollega.

PRIS
2.495,00 incl. moms

Classic

Gribebøjle

Med mere end 30 år på markedet har vores klassiker “Classic” hjulpet mange til en sundere hverdag med bedre arbejdsstillinger. Lange arbejdsdage med udfordrende arbejdsstillinger kræver, en god arbejdsstol. Classic har et blødt sæde der er formet, så du falder ikke sammen i ryggen, da sædets udformning hjælper dig til at give din ryg en naturlig s-kurve

PRIS
3.895,00 incl. moms

Stolen til
dig, der arbejder
i børnehøjde

At arbejde med børn betyder mange timers aktivitet i børnehøjde – også selvom du har fokus på, at børnene skal være mest muligt selvhjulpne. Din dag indeholder sikkert både mange løft og lave arbejdsstillinger. Vores stol, er designet specielt til at give din krop den optimale støtte, mens du stadig er i øjenhøjde med børnene, både når de leger på gulvet, skal hjælpes i tøjet i garderoben eller sidder ved lave borde.

ARBEJDET MED BØRN
ER LIVSGIVENDE

Når du arbejder med børn – uanset om det er i daginstitution, skole eller som dagplejemor – består dagen af mange udfordrende arbejdsstillinger. Derfor har vi skabt en enkel stol, der gør det let for dig at arbejde i øjenhøjde med de små.

På vores stol passer du godt på dig selv, så du kan passe godt på det, der er vigtigst: børnene.

Ønsker du at modtage inspiration, tilbud og gode råd Så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

INSPIRATION & TILBUD