Stolen, der giver dig overskud til dine patienter

Når du arbejder i en tandklinik, har du konstant din patient i fokus. Derfor har du brug for let og ubesværet at kunne bevæge dig rundt om din patient. Den aktive siddestilling gør, at du hele tiden får frisk blod og ilt til hjernen. På den måde får du overskud til at præstere dit ypperste, så patienten får den bedst mulige behandling og oplevelse.


Når du sidder på en af vores smukke stole, som er udviklet med fokus på bækkenet og menneskekroppen, sidder du aktivt, får støtte og bliver hjulpet til at bevare en sund arbejdsstilling. På den måde er det ikke stolen, men dig, der har kontrollen over din krop, så du helt af dig selv styrker din balance og din core-muskulatur og dermed dine arbejdsresultater.


Du forebygger arbejdsskader som smerter i læn, nakke og ryg, og du får mere energi til at klare de udfordrende arbejdsstillinger ved patientstolen.


Vores operatørstole til tandklinikken – en fusion af ergonomi og design

Vores aktive og ikoniske operatørstole gør det lettere for dig som tandlæge, tandplejer eller klinikassistent at bevæge dig rundt om patienten. Det lille fodkryds på 50 cm i diameter giver god plads til benene, så du ubesværet kan bevæge dig omkring.


Mange i dentalfaget har også stor glæde af vores fodbetjente stole, da det er muligt at hæve og sænke stolen uden brug af hænderne, hvilket er med til at hæve den hygiejniske standard i klinikken. Vores stole med flex i sædet er også attraktive for dig, der har belastende arbejdsstillinger.


Med flex følger sædet nemlig dine bevægelser, så stolen ikke låser dig fast i en bestemt siddestilling.

Stolen, der bevarer din gode energi og koncentration

Når du arbejder med dine patienter, er du nødt til at bevare dit fokus ned til mindste detalje. Det kræver energi og overskud. Når du sidder rigtigt og aktivt, undgår du at blive træt i hovedet og kroppen, og du kan derfor arbejde hele dagen med god energi og en følelse af velvære. Og det smitter af på patienten og arbejdsmiljøet.


Fordi vores stole aktiverer og ikke fastlåser dig, sørger de for, at du hele tiden får frisk blod og ilt til hjernen og ikke mister koncentrationen eller bliver træt.

Til dig, der arbejder i en tandklinik, anbefaler vi:

InCharge eller ReForm – evt. med flex i sædet, hvilket betyder, at sædet kan vippe 11 grader i alle retninger. Det kan være en stor fordel, hvis din arbejdsdag er præget at anstrengende arbejdsstillinger, som skaber ubalance i kroppen.


I sterile miljøer kan det være en fordel, hvis du anskaffer dig en stol med fodbetjening, da du enkelt og nemt kan højdeindstille sædet med foden.

image
9.495,00 DKK
7.596,00 DKK  ekskl. moms
Se mere >
image
6.395,00 DKK
5.116,00 DKK  ekskl. moms
Se mere >
image
2.495,00 DKK
1.996,00 DKK  ekskl. moms
Se mere >
image
4.495,00 DKK
3.596,00 DKK  ekskl. moms
Se mere >

INSPIRATION & TILBUD