Vores operatørstole er en fusion af ergonomi og design, der gør det nemt for dig at bevæge dig rundt om patienten. Stolen fylder ikke ret meget så det giver god plads til benene, og du kan nemt og ubesværet bevæge dig omkring.

InCharge

En unik arbejdsstol stol, til dig der ikke vil gå på kompromis. Filosofien bag InCharge stolen er, at du skal sidde aktivet og samtidig finde en naturlig balance i den siddende stilling. Du falder ikke sammen i ryggen, da sædets udformning hjælper dig til at give din ryg en naturlig s-kurve, yderligere styrkes musklerne omkring din core, da du tvinges til at holde din ryg i en opret position.

PRIS
5.290,00 incl. moms

En unik stol, til dig der tænker over hvordan du sidder. InCharge Flex Fodbetjent er en af vores mest dynamiske stole, da stolens sæde kan vip i alle retninger, og således styrke musklerne omkring dine core. Fodbetjeningen hjælper til at højdereguler stolen uden brug af hænder. Gribebøjlen bruges til at flytte stolen rundt.

PRIS
9.495,00 incl. moms

InCharge

Flex Fodbetjent

Classic

Fodbetjent

Med mere end 30 år på markedet har vores klassiker “Classic” hjulpet mange til en sundere hverdag med bedre arbejdsstillinger. Lange arbejdsdage med udfordrende arbejdsstillinger kræver, en god arbejdsstol. Classic har et blødt sæde der er formet, så du falder ikke sammen i ryggen, da sædets udformning hjælper dig til at give din ryg en naturlig s-kurve

PRIS
6.395,00 incl. moms

Du kender formentlig Mette Krebs fra Krebs Ergonomi. Hun har besøgt flere 1000 tandlægeklinikker i Danmark og udlandet for at give gode råd til hvordan du undgår arbejdsskader grundet dårlige arbejdsstillinger. I denne korte film giver Mette gode råd til hvordan du skal sidde for at undgå arbejdsskader.

Mette Krebs

Krebs Ergonomi

NÅR DER SKAL VÆRE SMIL
OG OVERSKUD TIL DAGENS
SIDSTE PATIENT

Hos os er det vigtigt at have en god energi og et godt arbejdsmiljø. For når vi er glade og har det godt, smitter det af på vores patienter, og de får en god oplevelse hos os.

Vi har valgt at sidde på InCharge da den skaber balance i de udfordrende arbejdsstillinger.

Ønsker du at modtage inspiration, tilbud og gode råd så skriv dig op til vores nyhedsbrev.

INSPIRATION & TILBUD