Den ergonomisk kontorstol uden ryglæn, klinikstol til dig, der arbejder med sundhed

Når du arbejder på klinik eller hospital – som læge, sygeplejerske eller zone-, ergo-, fod- eller fysioterapeut – skal du både præstere med din krop og dit hoved. Den aktive siddestilling gør, at du hele tiden får frisk blod og ilt til hjernen. På den måde får du overskud til at præstere dit ypperste, så patienten får den bedst mulige behandling og oplevelse.

Stolen, der styrker din koncentration ved operationsbordet
Når du arbejder ved og omkring operationsbordet, er din koncentration alfa og omega. Derfor skal du have en stol, der støtter dig, men ikke fastlåser sig. Med vores stole kan du bevæge dig frit, let komme omkring, og din krop og dit blodomløb holdes konstant i gang. Det giver dig frisk blod og ilt til hjernen, så du kan udføre det krævende arbejde ved operationsbordet mange timer i træk uden at blive træt.

Vores stole imødekommer hospitalernes høje krav om hygiejne
Da de hygiejniske krav på klinikker og hospitaler er høje, anbefaler vi, at du bruger Compound som betræk. Compound er lavet af et materiale, der lever op til de hygiejniske anbefalinger, fordi det er let at rengøre.

Vi anbefaler:
InCharge eller ReForm – evt. med flex i sædet, hvilket betyder, at sædet kan vippe 11 grader i alle retninger. Det kan være en stor fordel vis din arbejdsdag er præget at dumme arbejdsstillinger, som skaber ubalance i kroppen. Begge modeller kan fås med fodbetjent højdeindstilling, hvilket kan være en fordel i sterile miljøer, da du let kan højdeindstille den med foden.

image
9.495,00 DKK
7.596,00 DKK  ekskl. moms
Se mere >
image
6.395,00 DKK
5.116,00 DKK  ekskl. moms
Se mere >
image
2.495,00 DKK
1.996,00 DKK  ekskl. moms
Se mere >
image
4.495,00 DKK
3.596,00 DKK  ekskl. moms
Se mere >

INSPIRATION & TILBUD