InCharge - En Nanna Ditzel stol

InCharge er en revolution på kontoret. En stilren og æstetisk serie af ergonomiske kontorstole designet af Nanna Ditzel i 1998. En serie af stole skabt i tidsløst design til nutidens og fremtidens arbejdspladser.

4 vare(r)

Prøv 14 dage gratis

Prøv stolen i 14 dage helt gratis.

Gratis fragt

Gratis fragt på alle webordre.

Ergonomisk design

Designet til at forebygge rygsmerter

Designet af Nanna Ditzel

I 1998 designede Nanna Ditzel Dynamostol InCharge. Stolen er vores designperle, som giver dig en fornemmelse af at være i kontrol - ikke bare i forhold til dine arbejdsopgaver, men også overfor dig selv og dit velbefindende. Når du vælger at sidde på en InCharge, udstråler du, at du tager ansvar og stilling til dit aktive liv og dit arbejde.

Ønsker du at styrke din krop yderligerer, kan du vælge at sidde på en InCharge Flex, som vi har udviklet i samarbejde med den Hollandske Fysioterapeut Wim Don.

Flex betyder at sædet er bevægeligt. Når du sidder på stolen, har du den samme fornemmelse, som når du sidder på en Pilates bold, yderligere har du fordelene ved at sidde på det perfekt udformede sæde.

Filosofien bag Nanna Ditzels design bygger på et princip om, at være aktiv og styrke kroppen gennem en naturlig balance selv om man sidder ned. Stolen giver dig kontrol over dagens skiftende arbejdspositioner.

Sædet er udviklet med udgangspunkt i menneskets anatomi. Det er formet efter et bækken, for at give dig den optimale siddestilling. Det hjælper til, at du får en naturlig s-kurve i din rygsøjle, og ikke falder sammen i ryggen som på en konventionel stol.

Med denne stol kan du bevæge benene frit. Du får ikke presset benene fra hinanden i en unaturlig vinkel. Højde-reguleringen sørger for, at du altid har mulighed for, at sidde i en højde der giver dig den arbejdsposition.

Denne stol fås i tre udgaver afhængig af hvilket arbejdsområde du befinder dig i:

OH : Denne serie henvender til kontor segmentet og til hjemmet. Du kan finde stole der passer til det tjekkede kontor. Og du kan finde stole til det eksklusive hjem hvor design og æstetik spiller en stor rolle. Vigtigst er at man har et arbejdsredskab en aktiv stol der.

Hører du til dem der har behov for at være ekstra aktiv bør du vælge Flex-modellen. Flex betyder at sædet er fleksibelt og kan bevæge sig i alle retninger. Det giver dig en dynamisk og funktionel siddestilling.

CL : Arbejder du i sundhedssektoren eller på laboratorie, så skal du vælge en stol fra denne serie. Fælles for disse arbejdsområder er, at det gælder om at holde sig aktiv og i god form, da dine arbejdsstillinger kan være belastende og give arbejdsskader hvis du ikke passer på din krop.

Kræver dit arbejde en ekstrem høj hygiejne som eksempelvis kirurgi, operation eller andet i denne kategori, bør du vælge en fodbetjent klinikstol hvor du højderegulere stolen med foden.

Du kan også vælge Flex-funktion til denne stol, hvor sædet følger dine bevægelser og du derved opnår maksimal aktivitet og støtte i en siddende stilling.

PX : Har du måske en lettere nedsat mobilitet, og har brug for at sidde ned når du eksempelvis arbejder i køkkenet, når du stryger eller udføre andre anstrengende opgaver i hverdagen.

Det kan være du arbejder på plejecenter og skal hjælpe borgere i spise-situationer. Her er den perfekt fordi du har en mere oprejst siddestilling og på den måde sidder i øjenhøjde med borgeren.