Den aktive stol til dig, der arbejder på laboratorie.

Vi har designet stole, der giver dig en god arbejdsstilling, selvom du sidder ned hele dagen, og selvom du tit arbejder i en koncentreret, fremadlænet position, tager blodprøver eller arbejder med pipettering. Vores stole aktiverer din krop, så du undgår belastningsskader i arbejdsrelateret situationer.

Som bioanalytiker eller industrilaborant sidder du måske ofte mange timer i dyb koncentration over et skrivebord. Typisk i en fremadlænet position og med armene i en stilling, der kan være belastende for skuldre og nakke. Eller måske tager du blodprøver eller arbejder med pipettering, der også kræver udfordrende arbejdsstillinger. Derfor skal du vælge en stol, der understøtter din krop og skaber balance, så du undgår arbejdsrelaterede skader og smerter.

Den lave stol til dig, der arbejder med blodprøvetagning
Når du skal tage blodprøver, er det altafgørende, at du har en stol, der gør, at du kan sidde på niveau med patienten. Til dig anbefaler vi en stol i størrelse S.

Medium-stolen til dig, der sidder ved skrivebord i laboratoriet
Når du som laborant tilbringer din arbejdsdag dybt koncentreret ved et skrivebord, anbefaler vi enten InCharge, InCharge Flex eller ReForm i medium – alt afhængig af din højde.

Den høje stol til dig, der arbejder med pipettering
Arbejder du med pipettering m.m., og sidder du ved et højt bord, anbefaler vi dig at sidde på en høj InCharge eller ReForm i størrelse XL med fodring.

Vores stole imødekommer laboratoriets høje krav om hygiejne
Da de hygiejniske krav på laboratoriet er høje, anbefaler vi, materialet Compound til betræk. Compound er lavet af et materiale, der lever op til de hygiejniske krav, da det er let at rengøre.

image
6.995,00 DKK
5.596,00 DKK  ekskl. moms
Se mere >
image
4.495,00 DKK
3.596,00 DKK  ekskl. moms
Se mere >

INSPIRATION & TILBUD