Ergonomisk arbejdsstol til sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper

Arbejder du på et plejehjem som sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper?

 

Så byder din arbejdsdag helt sikkert på mange udfordrende arbejdsstillinger. Derfor er det altafgørende, at din krop får den optimale støtte.

 

Det får du med vores ReForm eller InCharge. For at kunne passe på andre, er du først og fremmest nød til at passe på dig selv.

 

Hvis du arbejder som hjælper eller ledsager, oplever du mange forskellige arbejdssituationer i løbet af en dag. Med vores stole vil du opleve, at din krop får støtte til at klare arbejdsdagen smertefrit – både når det gælder påklædningssituationer, spisesituationer eller noget helt tredje.

 

For din vigtigste arbejdsopgave i løbet af dagen er at pleje og drage omsorg for andre. Men det er lige så vigtigt, at du passer på dig selv.

 

En investering i din og dine kollegaers fremtid

Med vores stole sidder du aktivt. Du styrker både din balance og din core-muskulatur. Med støtte fra en aktiv og funktionel stol aflaster du kroppen i nogle ellers belastende og svære arbejdsstillinger. Det betyder mere overskud og en sundere livsstil. Vælger du at sidde på en stol fra Dynamostol, vælger du at sidde dig stærk. Du vil opleve, at du får mere livs- og arbejdsglæde, og du kan klare flere år på arbejdsmarkedet uden at blive slidt ned.

 

Til dig, der arbejder med pleje, anbefaler vi:

InCharge eller ReForm. Afhængig af hvilke situationer stolen skal bruges i, anbefaler vi, at du tager kontakt til os, for at vi kan guide dig bedst muligt, så du får den helt rigtige stol.

image
6.995,00 kr
5.596,00 kr ekskl. moms
Se mere >
image
4.495,00 kr
3.596,00 kr ekskl. moms
Se mere >