Husk at strække ud i løbet af dagen

Husk at strække ud i løbet af dagen

Kræver dit arbejde, at du sidder ned i lange perioder hver dag, så er det ikke ligegyldigt hvilken stol du sidder på. Det er ret vigtigt, at du sidder på en stol, der giver dig den gode siddestilling. Det vil sige at stolen tilpasser sig dig - og ikke omvendt, hvilket ofte sker, når du sidder på en stor og klodset kontorstol.

Jooo.. du sidder måske behageligt med et dejlig stort ryglæn og nogle fine armlæn, som du kan læne dig på, når dagen er blevet lang og du er træt. Men tror du det er godt for din krop og for den sags skyld din hjerne, at sidde stille uden nogen form for aktivitet? Nix - du bliver tung og træt i kroppen af en tung og klodset stol. Derfor skal du vælge en stol der giver dig mulighed for at sidde aktivt, så du kan holde din krop i bevægelse og blodet i dine åre kan drøne rundt og ilte din hjerne og alle andre dele af kroppen. 

Og, så er der noget andet du også skal være opmærksom på. Du skal huske at strække ryggen, skuldrene og nakken for at løsne alle de anspændte muskler op, så ud slipper for myoser og hovedpine. 

På billederne nedenunder har vi to forslag til et stræk, du kan lave i løbet af dagen. 

Drej ryggen til højre 

Tag fat i gribebøjlen vrid overkroppen rundt så du mærker et stræk i skulderen, nakken og ryggen. 

Først til den ene side og bagefter til den anden side.

Rigtig god fornøjelse 🤗  💪🏼