Ergonomiske stole

Mange voksne mennesker i mange forskellige brancher sidder ned hver dag i mange timer. Når man tilbringer lang tid i en siddende position, er det vigtigt at have en god stol. Her vil en af vores ergonomiske stole være et godt valg. Denne type stols funktion er netop, at man skal kunne sidde på den mange timer om dagen, når man fx sidder i en passiv og koncentreret stilling ved skrivebordet.

Læs mere om vores modeller

InCharge

En revolution inden for ergonomiske stole. Designet af Nanna Ditzel

Mere om InCharge
Classic

Starten på vores historie, designet af Dynamostols grundlægger Claus Lundsgaard

Mere om Classic
ReForm

En nyfortolkning af den oprindelige Classic stol, designet af Anders Jensen

Mere om ReForm

Vælg din sundhed til med en ergonomisk stol

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge en ergonomisk stol fra Dynamostol. Blandt andet er der de sundhedsmæssige fordele, da det er godt for både ryg, kropsholdning og mobilitet. Med en ergonomisk stol, der giver dig en dynamisk siddestilling, vil du kunne finde en aktiv siddeposition for netop dig og din krop, og du vil være i stand til at sidde ned i flere timer af gangen uden at overbelaste hverken skuldre, ryg eller nakke. Du vil med sikkerhed kunne mærke, at de mange siddende timer bliver langt mere aktive, og du vil tilmed blive mere effektiv og koncentreret - selv hen på de sene eftermiddagstimer.

Ergonomiske stole i æstetisk design fra Dynamostol

Hos Dynamostol kan du få gode ergonomiske stole i god kvalitet og smukt design. Vi kører tre forskellige serier af ergonomiske stole, ClassicInCharge og Reform, hvori du kan finde forskellige materialer, farver og højder. Classic serien var begyndelsen på Dynamostols historie. Her får du ergonomiske stole uden rygstøtte, som tvinger dig til at sidde aktivt hele dagen. Samtidig giver denne serie af stole støtte og mulighed for at bevare en sund og korrekt arbejdsstilling hele dagen. InCharge stolen er designet af Nanna Ditzel. Det er en stilren og elegant ergonomisk stol, som er skabt i et enkelt og tidsløst design. Ud over at være god for ryg, skuldre og nakke, passer InCharge stolen ind på ethvert kontor, og vil øge din og dine kollegers effektivitet. Dynamostol Reform er vores seneste design . Denne stol er en nyfortolkning af Classic stolen og byder således på de samme ergonomiske principper som Classic stolen. Denne stol giver dig i høj grad mulighed for at forebygge arbejdsskader, og tilfører energi til at klare selv de udfordrende arbejdsstillinger på jobbet.

Prøv en ergonomisk stol gratis i 14 dage

Hvis du er klar til at ændre dine arbejdsvaner, så bestil en god ergonomisk stol hos Dynamostol. Hvis du blot ønsker at prøve én eller flere stole, kan du også få lov til at få den med hjem i hele 14 dage fuldstændig gratis. Hvis du efter 14 dage finder ud af, at det ikke er noget for dig, tager vi den tilbage helt uden, at det skal koste dig noget. Læs mere om "prøv gratis" her. Bestil din stol i dag, så bringer vi den til dig så hurtigt som muligt. Vi står også altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder et produkt, som du er tilfreds med. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os på +4570883441 eller skrive en mail til os på info@dynamostol.dk. Her står vi ligeledes klar, hvis du har spørgsmål om vedligeholdelse af din allerede købte stol.