Fordele ved en Dynamostol

Vælg et smertefrit arbejdsliv med overskud og energi

Når du vælger en Dynamostol, vælger du det bedste for din krop

Tegning af person der sidder på en InCharge stolr
Naturlig siddestilling

Vores stole er designet til, at du kan holde kroppen, specielt ryggen, på en sund og naturlig måde når du sidder ned.

Sædet er designet, så du automatisk får en åben vinkel i hoften, hvilket gør at du får en naturlig og rank holdning i ryggen. Således undgår du at få smerter i lænd, ryg, nakke og skuldre.

Læs mere her
Tegning af person der sidder og bevæger dig på en InCharge stol.
Flow af energi

Du får en mere engageret siddestilling, når du sidder på vores stole, da sædeformen giver din ben fri bevægelighed og således mulighed for at blodet kan løbe frit rundt i kroppen.

Du vil opleve at du arbejder mere effektivt, bliver mindre træt og i det hele taget får et bedre flow i din arbejdsdag.

Læs mere her
Tegning af person der sidder på en InCharge stol.
Tilpasset dit behov

Hos Dynamostol ved vi, at de ergonomiske behov er meget forskellige alt efter om du arbejder på et kontor, i en tandklinik, i en daginstitution eller et helt fjerde sted. Derfor har vi forskellige modeller, hvor hver model har specifikke varianter og tilpasninger, så du kan få en stol der passer til lige netop dit behov og arbejdssituation.

Find en stol til dig behov her
Kreativt arkitekt miljø, med nye og gamle stole fra Dynamostol.

Prøv en stol
gratis i 14 dage

Hos Dynamostol kan du altid prøve en stol gratis i 14 dage. Vi bringer og henter uden omkostninger.
Den naturlige siddestilling

Sidder du ned lige nu? Hvis ja, så prøv at læg mærke til hvordan du sidder. Har du begge fødder placeret i gulvet? Eller kan du lige nå gulvet med tåspidserne? Sidder du på det yderste af sædet, og er nærmest ved at glide ned af stolen? Eller bruger du hele sædet og ryglænet, men kan ikke nå gulvet? Sidder du krumbøjet? Eller overspænder du ryggen i en unaturlig bue?

Hvis du kan svare ja til nogle at ovenstående spørgsmål, så er det tid til at find en god ergonomisk stol, som giver dig en sund og naturlig siddestilling.

Flow af energi

Har du tænkt over, at årsagen til at du føler dig træt og udkørt sidst på dagen, måske kan skyldes, at du bevæger dig for lidt i løbet af dagen? Ligesom din krop har brug mad, drikke og nærvær, har din krop også brug for at bevæge sig, specielt hvis du har et stillesiddende arbejde.

Har du et arbejde, hvor du sidder meget ned, så kunne det være rigtig godt for dig at sidde på en stol der giver dig en aktiv siddestilling, hvor du styrker din core mens du sidder ned. Du vil opleve, at du får mere energi og et bedre flow i din arbejdsdag.

Tilpasset dit behov

Arbejder du på et kontor, i en tandklinik, i en daginstitution, på et hospital eller et helt femte sted, så har vi en stol, der passer til dig og dit behov for at sidde på en ergonomisk arbejdsstol.

Vi har udviklet modeller og varianter, så du kan få en stol, der passer lige lige netop til din arbejdssituation. Kan du ikke finde en stol, der passer til dig, så ring eller skriv til os, så kan vi måske finde en løsning.