Værd at vide om vores klinikstole

Hvilken klinikstol vil du prøve?

Nedenfor kan du se vores

InCharge kollektion - ReForm kollektion - Classic kollektion

Til hver stol kan du vælge forskellige ekstra funktioner. Du kan vælge et fleksibelt sæde, mulighed for at højderegulere sædehøjden med foden, om du vil have gribebøjle eller ej. Du kan også vælge materiale og farve.

InCharge klinikstol med fodbetjening - en god stol hvis du arbejder i et sterilt miljø
InCharge stol til klinik

Med InCharge stolen får du en unik mulighed for at styrke kroppen mens du sidder og arbejder. Sædets form giver dig en opret siddestilling og provoker de små muskler i ryggen til at arbejde, så du ikke falder sammen og belaster de nederste ryghvirvler.

InCharge klinikstole
ReForm stol til klinik

Her får du et perfekt arbejdsredskab. En klinikstol der gør det let for dig at bevæge dig rundt om patientstolen. Derudover er det super nemt at arbejde firehændigt, da stolen ikke fylder noget, og det er nemt at få plads til benene.

ReForm klinikstole
Classic stol til klinik

Classic stolens sæde er specielt designet til give bækken og ryg en oprejst position. Det giver kroppen en aktiv siddestilling i balance, så kroppen ikke belastes unødigt. De bløde og letløbende hjul gør det let for dig at bevæge dig rundt.

Classic klinikstole

SIT STRONG

Hvad mener vi med SIT STRONG?

Vores filosofi er, at du med en aktiv siddestilling styrker din krop gennem balance, bevægelse og bevidsthed.

Gennem de sidste 40 år har vi i tæt samarbejde med ergoterapeuter og fagprofessionelle designet og udviklet arbejdsstole, der giver klinikpersonalet de bedste muligheder for at gå på arbejde hver dag - smertefri.

Vores stole er det bedste arbejdsredskab hvis du ønsker et langt arbejdsliv uden smerter i ryggen, nakken, hovedet og skuldrende.

SIT STRONG understreger, at du gennem en sund og aktiv siddestilling styrker kroppen og undgår arbejdsskader, som kan opstå når du sidder ned i mange timer hver dag.

Prøv en stol

Det er helt gratis

Vi tilbyder alle at prøve en stol i 14 dage.

Det kan være en stor beslutning at investere i en ny stol. Derfor giver vi dig muligheden for at prøve en stol inden du beslutter dig, for om du vil købe den. Vi er ikke interesseret i at du får en stol som du ikke sidder godt i og derfor aldrig bliver glad for - så derfor prøv en stol og find ud af om det er noget for dig.

Gennem de sidste 40 år har vi i tæt samarbejde med ergoterapeuter og fagprofessionelle designet og udviklet arbejdsstole, der giver klinikpersonalet den bedste siddestilling i arbejdet omkring patientstolen.

En Dynamostol er udviklet med udgangspunkt i den menneskelige anatomi.
Det betyder at stolen tilpasser sig mennesket og ikke omvendt.

Filosofien er, at du med den aktive siddestilling styrker din krop gennem:
Balance
Bevægelse
Bevidsthed

En Dynamostol giver i modsætning til en traditionel stol eller en gammeldags sadelstol en bevidst og naturlig siddestilling i enhver arbejdssituation.

En siddestilling i balance, der giver den nødvendige bevægelsesfrihed til både ben, skuldre og nakke.

Den aktive siddestilling øger blodomløbet og styrker dine muskler i nedre ryg og core.

Tidligt i vores udvikling og designproces erkendte vi, at mennesker ikke er ens. Det har vi ladet komme til udtryk i vores tre forskellige modeller, som alle er udviklet og designet med den aktive siddestilling for øje.

Classic
Classic stolens sæde er specielt designet til give bækken og ryg en oprejst position. Det giver kroppen en aktiv siddestilling i balance, så kroppen ikke belastes unødigt.

ReForm
ReForm er en nyfortolkning og et redesign af vores oprindelige stol, Classic,
men med de samme gode kvaliteter.

InCharge
InCharge har et stilrent og minimalistisk udtryk der forener den aktive siddestilling med design i verdensklasse.

InCharge fås blandt andet med den super dynamiske FLEX funktion, hvor sædet kan vippe i alle retninger.

Alle modellerne kan tilpasses efter behov med gribebøjle samt fodbetjent højderegulering.

Med en Dynamostol tager du kontrol over din krop og dit helbred og mindsker risikoen for belastningsskader, som kan være forbundet med store smerter.

Du skal sidde på en stol, der giver dig mulighed for at sidde aktivt.
En stol der giver fornemmelse af energi og overskud – hver dag.