Hvilken stol skal du vælge?

Vi tilbyder grundlæggende tre stolemodeller: InCharge, ReForm og Classic. Disse modeller kan tilpasses med forskellige funktioner, afhængig af hvor og hvordan du ønsker at bruge stolen.

Nedenfor beskriver vi mange af vores modeller, så du kan finde den stol, der passer bedst til dit behov og/eller arbejdsområde.

Vi tilbyder alle, at prøve en stol gratis i 14 dage, for at mærke efter om stolen lever op til forventninger og behov.

InCharge

InCharge stolen er ideel til kliniske miljøer, som tandklinikker, sygehuse, laboratorier, dyreklinikker, plejehjem, daginstitutioner - steder, hvor ergonomi og komfort er essentielle. Stolen fremmer en aktiv siddestilling, og er velegnet til dig, der sidder koncentreret i længere perioder.

Stol InCharge med Flex betrukket med blå kunstskind, passer perfekt til tandklinikken, hospitalet, laboratoriet og daginstitutionen
InCharge Flex

InCharge Flex er designet til arbejdspladser, hvor hyppige justeringer og fleksibilitet er nødvendige. Denne stol er ideel til kliniske miljøer, som tandklinikker, sygehuse, laboratorier og dyreklinikker.

Stolen passer perfekt til dig, der skifter mellem forskellige arbejdsstationer og opgaver, eller som skal sidde koncentreret, men samtidig har brug for fleksibilitet.

InCharge Fodbetjent

Pair large text with an image to tell a story, explain a detail about your product, or describe a new promotion.