Kreativt kontor hvor der står en InCharge stol og en InCharge Flex stol.

Prøv en stol
gratis i 14 dage

Prøv gratis

Vil du prøve en stol gratis i 14 dage?

Er du klar til ændre dine arbejdsvaner? Måske tænker du, at en stol bare er en stol, der skal opfylde dit behov for at sidde, mens du arbejder. Men hvis du sidder dårligt, så arbejder du dårligt og ikke mindst ukoncentreret. På sigt kan en dårlig siddestilling føre til livsstilssygdomme og smerter i ryg, skuldre, nakke og hoved.

Har du nogensinde tænkt over, hvor mange timer du sidder ned i løbet af dagen? Det er faktisk skræmmende mange timer! Derfor er det vigtigt, at du sidder på en stol, der giver dig mulighed for at sidde aktivt, så du får en fornemmelse af at få mere energi og overskud.

Da vores stole er en lidt anderledes måde at sidde på i forhold til “almindelige” stole, kræver det en smule tilvænning. Derfor skal du have mulighed for at prøve stolen, inden du beslutter dig for, om du vil købe den. Der er ingen binding eller omkostninger forbundet med afprøvning af stolen.

Bestil din stol i dag så bringer vi den til dig, helt gratis. Ønsker du ikke at beholde den når prøveperioden er overstået, så henter vi den igen – kvit og frit, og du er blevet en oplevelse rigere.

 

SÅDAN BESTILLER DU STOLEN

1. Find den stol du ønsker at prøve

2. Læg den i kurven, gå til kurven og klik på "Til betaling/Prøv gratis" - som om du ville købe stolen.

3. Udfyld kontaktoplysninger, leveringsadresse og vælg levering, så vi kan sende stolen til dig.

4. Når du kommer til betaling vælg "Lån gratis i 14 dage" i stedet for at betale med kort - og fuldfør ordren.

5. Kontakt os når de 14 dage er gået, hvis du ønsker at returnere stolen. Ellers sender vi dig en regning, da vi forventer, at du vil beholde stolen.

SE VORES STOLE HER

Lad os hjælpe dig med at finde din stol

Ved at klikke på ikonerne herunder, kan du find frem til dit arbejdsområde.

Stolene ser umiddelbart ens ud, og de har alle det samme formål at få dig til at sidde aktivt og i balance, så du undgår belastninger i ryggen, nakken, skuldre og hoved, som opstår hvis du sidder stille i mange timer hverdag.

Vi har en stol der passer til din arbejdssituation.

pictogram af tandlæge
pictogram af læge
pictogram af person der arbejder på et kontor.
pictogram af pædagog

Vores stole giver dig frihed

til at sidde som du vil

Se vores populære stole her