Vores stole giver dig frihed

til at sidde som du vil

Du kan vælge mellem InCharge, ReForm og Classic

InCharge office, kontorstol, betrukket med hvid Hallingdal uld, fra Kvadrat
InCharge

InCharge er en revolution inden for ergonomiske arbejdsstole. En stilren og æstetisk serie af ergonomiske arbejdsstole, designet af Nanna Ditzel i 1993. InCharge er en elegant stol skabt i et tidløst design til nutidens og fremtidens arbejdspladser.

Alle InCharge stole
ReForm Office, kontorstol, betrukket med hvid Hallingdal uld, fra Kvadrat
ReForm

ReForm egner sig perfekt til alle miljøer og vil nemt blive din foretrukne arbejdsstol. Den fylder meget lidt og tilpasser sig uden problemer din krop. Den vejer mindre end det halve af, hvad en almindelig kontorstol vejer, hvilket gør det meget nemt for dig at bevæge dig rundt, når du sidder på den.

Alle ReForm stole
Classic, kontorstol, betrukket med hvid Hallingdal uld, fra Kvadrat
Classic

Classic stolen vil være det naturlige valg for dig, der ønsker at give dig selv og dine kollegaer et godt ergonomisk værktøj, som kan danne grundlag for et sundt arbejdsmiljø. Med mere end 35 år på markedet har denne klassiker hjulpet rigtig mange mennesker til en bedre hverdag, med en mere aktiv siddestilling på arbejdet.

Alle Classic stole

SÅDAN BESTILLER DU EN STOL

  1. Find den stol du ønsker at prøve
  2. Læg den i kurven, gå til kurven og klik på "Til betaling/Prøv gratis" - som om du ville købe stolen.
  3. Udfyld kontaktoplysninger, leveringsadresse og vælg levering, så vi kan sende stolen til dig.
  4. Når du kommer til betaling vælg "Lån gratis i 14 dage" i stedet for at betale med kort - og fuldfør ordren.
  5. Kontakt os når de 14 dage er gået, hvis du ønsker at returnere stolen. Ellers sender vi dig en regning, da vi forventer, at du vil beholde stolen.

SE VORES STOLE HER

pictogram af tandlæge
pictogram af læge
pictogram af person der arbejder på et kontor.
pictogram af pædagog

Lad os hjælpe dig med at finde din stol

Ved at klikke på ikonerne, kan du find frem til dit arbejdsområde.

Stolene ser umiddelbart ens ud, og de har alle det samme formål at få dig til at sidde aktivt og i balance, så du undgår belastninger i ryggen, nakken, skuldre og hoved, som opstår hvis du sidder stille i mange timer hverdag.

Vi har en stol der passer til din arbejdssituation.

Her kan du se alle vores stole

Hvorfor vil vi gerne have, at du prøver en stol inden du køber den?

 

Fordi du ikke skal føle dig bundet af en stol som du måske ikke føler dig tilpas på - men samtidig ved vi, at 80% af alle dem der prøver en stol, beslutter sig for at beholde den, fordi stolen har en positiv indvirkning på arbejdslivet og velvære.

 

Vi tror på gode værdier og ønsker kun det bedste for dig. Din sundhed og velvære er vores højeste prioritet, og det er grunden til, at vi har valgt at give dig denne unikke mulighed.

 

Det er vigtigt at sidde aktivt for at opretholde en sund krop. Ved at prøve en af vores stole kan du opleve, hvordan det er at sidde på en stol der giver dig mulighed for at sidde aktivt mens du arbejder - du vil fornemmen en god balance og harmoni med din krop. Vores stole er designet til at styrke alle de små og store muskler i din core, hvilket bidrager til bedre en kropsholdning og en øget komfort.

 

Vi er opmærksomme på, at det kan tage tid at vænne sig til at sidde på vores stole, da de adskiller sig fra traditionelle arbejdsstolestole. Men vær ikke bekymret - vi er her for at støtte dig i denne overgangsperiode. Når du prøver vores stol gratis, kan du tage dig tid til at tilpasse dig den nye siddeoplevelse og mærke fordelene på egen krop.

 

Vi ønsker ikke, at du føler dig forpligtet til at beholde stolen, hvis den ikke passer til dig og dine behov, henter vi stolen tilbage. Din komfort og tilfredshed er vigtig for os. Vi ønsker kun at hjælpe dig med at opnå det optimale inden for ergonomi og siddekomfort.

 

Vores mission er klar og enkel - vi ønsker at gøre en forskel i dit liv. Vi tror på, at ingen skal have ondt i kroppen på grund af deres arbejde. Vi vil hjælpe dig med at skabe en arbejdsplads, hvor du kan være produktiv og samtidig tage vare på din krop. Derfor synes vi at du skal tage springet og prøve noget nyt. Prøv en stol fra Dynamostol helt gratis og oplev den positive forandring det kan bringe ind i dit arbejdsliv.

 

Tag imod denne mulighed for at investere i din egen sundhed og velvære. Vi er her for at støtte dig til et bedre og sundere arbejdsliv. Vi er sikre på, at du vil opdage en ny form for siddekomfort, der kan forbedre din arbejdsdag.

 

Så spring ud i det, prøv en stol fra Dynamostol helt gratis. Din krop vil takke dig, og du vil opleve hvilken forskel det kan gøre for dig.