Spørgsmål og svar

Du er altid velkommen til at skrive til os på info@dynamostol.dk eller ringe til os på +4570885875 hvis du har spørgsmål. Herunder har vi prøvet at svare på ofte stillede spørgsmål, så du måske kan finde svar med det samme.

Spørgsmål om at side aktivt

Vores stole er designet ud fra et princip om, at du skal sidde i balance og aktivere dine muskler. Det vil sige, at du styrker din krop, fordi du aktiveres og ikke fastlåses.Stolen hjælper dig til at sidde oprejst og i balance.

Du skal vælge en stol, som du sidder aktivt på, fordi du på den måde holder kroppen og dermed blodcirkulationen i gang. Så undgår du trætte ben, spændt nakke og ryg og får hele tiden frisk blod til hjernen, så du kan præstere uden at blive træt.

Uden et ryglæn træner du – helt uden at lægge mærke til det – din core-muskulatur og får dermed en bedre holdning.

Humblen forrest på sædet forhindrer dig i at glide ned af stolen. Den sikrer, at du sidder sikkert og i balance – specielt i koncentrerede situationer, hvor det er vigtigt, at stolen giver dig den nødvendige støtte.

Hvis ”forhøjningen” fortil generer dig, kan det være fordi, du sidder for højt. Prøv sænk højden på stolen og mærk efter om det er bedre.

Vi hører ofte, at hvis man har siddet på en traditionel ”hestesadel” stol, så har man fået at vide at man skal sidde MEGET højt – det behøver du slet ikke.