Hjemmekontor

To mænd sidder og arbejder ved deres skriveborde på deres hjemmekontor. De sidder begge på en InCharge Office Black kontorstol, sæderne er betrukket med hvidt Hallingdal uld fra Kvadrat.

Den bedste kontorstol
til dit hjemmekontor

så du kan få en sund og aktiv arbejdsdag
Når du først er blevet vant til at sidde på en
DYNAMOSTOL

vil du ikke sidde på andet, fordi stolen:

  • Giver dig en optimal siddestilling ved stillesiddende arbejde.
  • Giver dig en aktiv arbejdsstilling med rig mulighed for fri bevægelse.
  • Gør det nemt for dig at manøvrere sig rundt på hjemmekontoret.
  • Har et minimalistisk og elegant, skandinavisk design.
  • Fylder meget lidt, og derfor er optimale til hjemmekontoret, da de nemt kan sættes ind under bordet, når de ikke bruges.
Kvinde sidder på en InCharge kontorstol ved sit spisebord og  arbejder. Hjemmearbejdsplads.

En elegant kontorstol der passer til din indretning

Hvilken kontorstol skal du vælge?

Vi har tre modeller af ergonomiske kontorstole du kan vælge mellem.

InCharge, ReForm og Classic

Nedenunder kan du læse lidt de forskellige stole. Du er altid velkommen til at ringe til os på 4675 0970 eller skrive til os på info@dynamostol.dk, hvis du har spørgsmål i forhold til hvilken højde der passer til dig eller hvilket betræk du kan vælge imellem. Eller måske du vil høre om hvordan det fungerer med 'Prøv en stol gratis'.

InCharge office, kontorstol, betrukket med hvid Hallingdal uld, fra Kvadrat
InCharge Office

InCharge er designet af Nanna Ditzel i 1993, og er en revolution inden for ergonomiske kontorstole. InCharge er designet til, at du skal være i kontrol over din arbejdssituation. Stolen tager udgangspunkt i menneskets anatomi, derfor er sædet formet efter et bækken så det passer perfekt til en ergonomisk sidde position hvor din rygsøjle får en naturlig s-kurve, så du ikke falder sammen i ryggen som det ofte sker på en almindelig kontorstol. Der er desuden fokus på at gøre det nemt at manøvrere stolen rundt og at støtte kroppens behov for at være i bevægelse, selvom man sidder mange timer foran skrivebordet.

InCharge Office til dit hjemmekontor
ReForm Office, kontorstol, betrukket med hvid Hallingdal uld, fra Kvadrat
ReForm Office

ReForm er designet minimalistisk og elegant, men samtidig er den ergonomisk og understøttende i sin funktion. Designet lægger op til en aktiv og behagelig siddestilling, og bidrager dermed til at forebygge arbejdsskader som smerter i lænd, nakke og ryg. Alt sammen smerter der kan opstå ved udfordrende arbejdsstillinger eller arbejde, hvor du sidder ned længe ad gangen.

ReForm Office til dit hjemmekontor
Classic, kontorstol, betrukket med hvid Hallingdal uld, fra Kvadrat
Classic

Classic stolen er den første model, der blev designet hos Dynamostol. Det er grundlægger Claus Lundsgaards bud på en ergonomisk kontorstol. Stolen har i mere end 35 år hjulpet mange mennesker til en bedre hverdag med en mere aktiv siddestilling. De bløde og letløbende hjul gør det desuden nemt at bevæge sig rundt. Classic stolen vil være et naturligt valg for dig, der ønsker et ergonomisk værktøj, som kan danne grundlag for et sundt hjemmearbejdsmiljø.

Classic til dit hjemmekontor

Hvordan skal din stol se ud?

Du har mere eller minder mulighed for at designe din egen ergonomiske kontorstol. Du har mulighed for at vælge en sortlakeret eller i aluminium. Du har mulighed for at vælge mellem forskellige typer betræk og farve. Du kan vælge om du vil have en stol med fleksibelt sæde, og om der skal være gribebøjle på stolen.

ReForm Disc | Kontorstol betrukket med sort Hallingdal uld fra Kvadrat
Ergonomiske standard kontorstole

Det er nok forkert at kalde vores stole for standard kontorstole, for det er de bestemt ikke. Alle vores stole er designet til at give dig en bedste ergonomiske siddestilling. De er enkle og funktionelle og super nemme at indstille. Der er et håndtag, som bruges til at hæve og sænke stolen, og mere behøver du faktisk ikke.

Sædets form giver dig en helt naturlig følelse af at sidde i balance.

Du kan evntuelt læse fysioterapeut Bjarke Beck Villadsens første oplevelse med en stol fra Dynamostol.

Standard kontorstole
InCharge Office Flex - kontorstol - sædet er betrukket med Hallingdal uld, fra Kvadrat.
Kontorstole med Flex-funktion

Flex funktionen er udviklet af en hollandsk fysioterapeut. Det er en unik funktion, der giver dig mulighed for at styrke din core, mens du sidder ned. Flex funktionen betyder at sædet kan vippe 11 grader i alle retninger, så sædet følger dine bevægelser og støtter dig i udfordrende arbejdspositioner. Det er en unik mulighed for at skabe fleksibilitet og balance i kroppen. 

Læs mere om Flex og se vores intro video her. 

Kontorstole med Flex-funktion
InCharge Office sort - sædet er betrukket med sort Hallingdal uld, fra Kvadrat
Sortlakeret kontorstole

Passer sort bedre ind i din indretning, så kan vi tilbyde InCharge Office i en sortlakeret udgave.

Sortlakeret kontorstole
ReForm Office - kontorstol - sædet er betrukket med sort Hallingdal uld fra Kvadrat
Kontorstole med gribebøjle

Gribebøjlen skal ikke betragtes som et ryglæn, men som et praktisk håndtag, som du kan gribe fat i, når du vil flytte stolen.

Kontorstole med gribebøjle