Hjemmekontor

To mænd sidder og arbejder ved deres skriveborde på deres hjemmekontor. De sidder begge på en InCharge Office Black kontorstol, sæderne er betrukket med hvidt Hallingdal uld fra Kvadrat.

Vores kontorstole er det perfekte valg

til dit hjemmekontor
En designer stol
Til dit hjemme kontor

Til din hjemmearbejdsplads har du mulighed for at vælge mellem 3 forskellige modeller; InCharge, ReForm og Classic. Fælles for stolene er en grundlæggende filosofi om at din krop skal have mulighed for at bevæge sig mens du sidder ned. Ved stillesiddende arbejde, går din krop i stå, og det gør din hjerne faktisk også. Derfor er det vigtigt at du har mulighed for at sidde dynamisk og bevægeligt, for at få det optimale ud af din hjemmearbejdsdag. 

Det kan heller ikke anbefales at sidde på en spisebordsstol, da den ikke giver dig nogen form for ergonomisk støtte. 

Ved at vælge en af vores kontorstole får du den optimale ergonomiske støtte og styrke til kroppen, samt et værktøj der gør det lettere for dig at sidde aktivt og i balance.

InCharge Office Black - kontorstol, sæde er betrukket med sort Hallingdal fra Kvadrat. InCharge Office - kontorstol, sæde er betrukket med hvid Hallingdal fra Kvadrat. ReForm Office - kontorstol, sæde er betrukket med blå Hallingdal fra Kvadrat.

Hvilken kontorstol skal du vælge?

Vi har tre modeller af ergonomiske kontorstole du kan vælge mellem.

InCharge, ReForm og Classic

Følg bare med videre ned af siden, så viser vi dig mere om alle tre.

InCharge til hjemmekontor

InCharge er designet af Nanna Ditzel i 1998, og er en revolution inden for ergonomiske kontorstole. InCharge er designet til, at du skal være i kontrol over din arbejdssituation. Stolen tager udgangspunkt i menneskets anatomi, derfor er sædet formet efter et bækken så det passer perfekt til en ergonomisk sidde position hvor din rygsøjle får en naturlig s-kurve, så du ikke falder sammen i ryggen som det ofte sker på en almindelig kontorstol. Der er desuden fokus på at gøre det nemt at manøvrere stolen rundt og at støtte kroppens behov for at være i bevægelse, selvom man sidder mange timer foran skrivebordet.

En stol der passer i hjemmet

ReForm til hjemmekontor

ReForm er designet minimalistisk og elegant, men samtidig er den ergonomisk og understøttende i sin funktion. Designet lægger op til en aktiv og behagelig siddestilling, og bidrager dermed til at forebygge arbejdsskader som smerter i lænd, nakke og ryg. Alt sammen smerter der kan opstå ved udfordrende arbejdsstillinger eller arbejde, hvor du sidder ned længe ad gangen.

Classic til hjemmekontor

Classic stolen er den første model, der blev designet hos Dynamostol. Det er grundlægger Claus Lundsgaards bud på en ergonomisk kontorstol. Stolen har i mere end 30 år hjulpet mange mennesker til en bedre hverdag med en mere aktiv siddestilling. De bløde og letløbende hjul gør det desuden nemt at bevæge sig rundt. Classic stolen vil være et naturligt valg for dig, der ønsker et ergonomisk værktøj, som kan danne grundlag for et sundt hjemmearbejdsmiljø.

Andre funktioner, som du kan føje til din kontorstol:

Flex: Flex funktionen er udviklet af en hollandsk fysioterapeut. Det er en unik funktion, der giver dig mulighed for at styrke din core, mens du sidder ned. Flex funktionen betyder at sædet kan vippe 11 grader i alle retninger, så sædet følger dine bevægelser og støtter dig i udfordrende arbejdspositioner. Det er en unik mulighed for at skabe fleksibilitet og balance i kroppen. 
Læs mere om Flex og se vores intro video her.  

Gribebøjle: Gribebøjlen skal ikke betragtes som et ryglæn, men som et praktisk håndtag, som du kan gribe fat i, når du vil flytte stolen. 

OBS. Gribebøjlen er fastmonteret InCharge. Det kan afmonteres, hvis man ønsker en stol uden.

Når du først er blevet vant til at sidde på en
DYNAMOSTOL

vil du ikke sidde på andet.

For alle tre grundmodeller gælder det at de:

• Giver dig en optimal siddestilling ved stillesiddende arbejde.

• Giver dig en aktiv arbejdsstilling med rig mulighed for fri bevægelse.

• Gør det nemt for dig at manøvrere sig rundt på hjemmekontoret.

• Har et minimalistisk og elegant, skandinavisk design.

• Fylder meget lidt, og derfor er optimale til hjemmekontoret, da de nemt kan sættes ind under bordet, når de ikke bruges.

Kvinde sidder på en InCharge kontorstol ved sit spisebord og  arbejder. Hjemmearbejdsplads.