Tankerne bag Dynamostol

Vi designer stole

til mennesker der tager ansvar for deres sundhed
Mennesket er
skabt til at bevæge sig

"Vor Herre havde jo aldrig drømt om, at vi skulle tilbringe så meget tid ved et skrivebord. Det er vores krop slet ikke bygget til. Det er meningen, at vi skal bevæge os og være fysisk aktive.

Jeg har selv tilbragt rigtig mange timer ved et skrivebord, og det kunne min krop ikke holde til. Jeg havde ellers sådan en stor fin kontorstol, men det gjorde, at min krop blev inaktiv og ubevægelig, jeg fik ikke brugt mine muskler, og det gjorde mig til tider træt og uarbejdsom. Når du sidder stille løber blodet langsommer, det løber væk fra hovedet og ned i benene og så bliver man ukoncentreret.

Derfor designede jeg en stol, hvor jeg kunne bevæge min krop. Mine ben fik fri bevægelighed og jeg skulle arbejde med musklerne i ryggen og maven, for jeg havde fjernet både ryglæn og armlæn"

Citeret fra en samtale med Claus Lundsgaard

Fortællingen om Dynamostol
Vores mission

Med vores stole har vi en mission om at skabe en sundere og mere aktiv livsstil til alle, som har et stillesiddende arbejde.

Vores vision

Vi designer ergomiske og elegante stole der passer til alle fremtidens arbejdspladser og hjem.

Vores vision er, at alle skal have mulighed for at sidde aktivt og styrke kroppen mens man sidder ned. Derfor er vores tagline "SIT STRONG"

Vores Værdier

Siden 1984 har vi med vores stole engageret os i at gøre en forskel ved at forebygge rygsmerter

Vi ønsker at gøre det muligt for mennesker at præstere bedre og få mere ud af livet

Vi ønsker, at vores innovative tilgang til at sidde aktivt vil inspirere mennesker til en sundere livsstil

Med vores ergonomiske stole tager ansvar for menneskers sundhed og for et bedre arbejdsmiljø

Vi tror på
at vores stole

kan være være med til at give dig en større arbejdsglæde.

Og vi tror på at vores stole kan være med til at skabe et bedre arbejdsmiljø på de arbejdspladser som har udfordrende siddestillinger.

Vi ønsker for alle at de skal have mulighed for at prøve en stol gratis i 14 dage inden de beslutter sig for om de vil købe den.

You don't move forward

by leaning back!

Hvad mener vi med det?

Vores filosofi er, at du skal få det bedste ud af din arbejdsdag ved at sidde aktivt.

Brug din tid konstruktivt - arbejd koncentreret i 45 minutter og tage en pause på 10 minutter hvor du hopper, henter en kop kaffe / te, går på toilettet eller noget helt fjerde.

Indstil evn. tiden på din telefon.

Ved at arbejde fokuseret og koncentreret og indlægge pauser får du en mere balanceret arbejdsdag. Hvis muligt, naturligvis, da det er ikke alle der har det privilegium. Men alle skal have mulighed for en aktiv og sund siddestilling.