Klinikstole

Sid dig til et langt
og godt arbejdsliv

Fordelene ved at sidde på en
Dynamostol
  • Du undgår spændinger i nakke og skuldre
  • Din rygsøjle holder S-formen
  • Sædet giver en optimal støtte og siddeposition
  • Du opnår en naturlig balance i kroppen
  • Du har fri bevægelighed i ryg, arme og ben
  • Dit blod kan flyde uhindret rundt i kroppen

Læs hvad andre skriver om Dynamostol

★ ★ ★ ★ ★

Virkelig god oplevelse med dynamostol. Stole i god kvalitet, hurtig levering og svartid. Havde også et problem med en af stolene vi fik leveret og de kom straks ud og fiksede det og har ikke haft problemer siden!

Louise

★ ★ ★ ★ ★

Denne dynamostol er fantastisk at sidde på, man bevæger sig let i alle positioner og jeg føler at man kan bevæge sig helt frit.

Inge Marie

★ ★ ★ ★ ★

Det er det bedste køb jeg længe har gjort, og så er der tilmed god service og hurtig levering.

Pia

★ ★ ★ ★ ★

God service. Fik fin vejledning, så jeg fik den stol der passer til mig. Jeg er meget glad og tilfreds med min nye Dynamostol og vil helt klart anbefale den til andre.

Helle

Med en klinikstol fra Dynamostol kan du bevæge dig frit rundt. Den vil således hjælpe dig til en optimal siddestilling, der vil hjælpe dig med at styrke dine muskler, så du får mere overskud, når du skal koncentrere dig om dine patienter.

Vores ergonomiske klinikstole er udviklet i samarbejde med fagpersoner som tandlæger, kirurger, laboranter, sygeplejersker og mange flere, for at udvikle en klinikstol der er optimal til sundhedsfagligt personale. Vælg herunder for at se hvilke stole der passer bedst til din arbejdssituation.