Vores 3 grundmodeller

Stol Classic, betrukket med rødt microfiber.
Classic

Med Classic stolen ændrede Claus Lundsgaard konceptet med at sidde. Hans ønske med stolen var at skabte en stol, hvor man kunne sidde aktivt og undgå rygsmerter.

I mere end 40 år har denne klassiker hjulpet utallige mennesker til en bedre hverdag med en mere aktiv siddestilling på arbejdet.

Se Classic stole
InCharge

En revolution inden for ergonomiske arbejdsstole, designet af

Nanna Ditzel

InCharge er en elegant stol skabt i et tidløst design til nutidens og fremtidens arbejdspladser.

Stolen giver dig kontrol over dagens skiftende arbejdspositioner, deraf navnet InCharge.

Se InCharge stole
Kontorstol ReForm Office, betrukket med hvid Hallingdal uld fra Kvadrat.
ReForm

En nyfortolkning af den oprindelige Classic stol, designet af Anders Jensen

Navnet ReForm henviser både til, at stolen er et re-design, og at du kan holde dig i form, ved at sidde aktivt på stolen.

ReForm stolen er meget fleksibel og fås i forskellige varianter, så den kan tilpasses lige netop din arbejdssituation.

Se ReForm stole

De forskellige stoletyper, vi tilbyder til en aktiv siddestilling

Når du sidder på en stol, der opfordrer til at sidde aktivt, kan du forvandle dit arbejde fra at være en stillesiddende udfordring til en aktiv og sund oplevelse, der giver dig mere energi og velvære.

Vi tilbyder tre forskellige stole: InCharge, Classic og ReForm. Som udgangspunkt ser stolene måske ens ud, men sædeformen er forskellig. Derfor tilbyder vi, at du kan prøve forskellige stole hjemme hos dig i dine omgivelser for at mærke efter, hvilken stol der passer bedst til dig.

Det skal siges, at alle tre stole er designet, så de tilpasser sig kroppens behov for at bevæge sig. Stolene vejer maksimalt 12 kg, hvilket er det halve af, hvad en almindelig stol vejer. Derfor er det let at bevæge sig rundt, og du begrænses ikke af at skulle skubbe en tung stol rundt. Tværtimod har du lyst til at røre dig og være i bevægelse. Det styrker din krop, dit blodomløb og dit fokus på arbejdet.

InCharge-sædet er designet af Nanna Ditzel, hvilket skinner igennem med den elegante metalbøjle, der omkranser sædet. Selve sædet er formet med tanke på en sadel, men der er taget hensyn til kroppens anatomi og behovet for at kunne sidde med samlede ben, så der ikke opstår et unaturligt vrid i hofteskålene, som på sigt kan forårsage nedslidning og smerter. Forhøjningen fortil forhindrer dig i at glide ned af stolen, og den er tilpasset, så den ikke burde være generende. Hvis den generer, sidder du sandsynligvis for højt, så du skal sænke din siddehøjde og mærke efter, om det er mere behageligt. Der er tilføjet lynlåse i betrækket under sædet, så det er muligt at tage det af og vaske det, hvis det bliver nødvendigt. InCharge stolen fås i mange forskellige varianter, som du kan finde her. InCharge stolene henvender sig til mange forskellige erhverv.

 

Classic sædet, designet af Claus Lundsgaard, er ligeledes formet ud fra sadelprincippet, men efter en bækkenafstøbning, så det passer til menneskets anatomi. Der er tilføjet et 10 mm skumindlæg, som gør sædet en smule blødere at sidde på sammenlignet med InCharge og ReForm. Betrækket holdes fast med en stærk elastik og kan derfor tages af og vaskes efter behov. Classic stolen fås i forskellige varianter, som du kan finde her. Alle Classic stolene henvender sig til mange forskellige erhverv.

 

ReForm sædet er designet af Anders Peter Jensen som en nyfortolkning af Classic sædet. Sædet er en smule mindre, men stadig med tanke på kroppens anatomi og behov for at sidde i balance og bevægelse. Betrækket er fastgjort til sædet, hvilket giver et mere fuldendt og elegant udtryk. Der er et 5 mm skumindlæg mellem sæde og betræk. Forhøjningen fortil, som forhindrer dig i at glide ned af stolen, er ligeledes lidt mindre end på Classic og InCharge. ReForm stolen fås i flere forskellige varianter, som du kan finde her. ReForm stolen henvender sig til mange forskellige erhverv.