Daginstitution

Pædagog der sidder på en Daycare og hjælper barn med at binde snørebånd.

Den ideelle stol til dig
der arbejder med børn og unge

EN GOD STOL TIL DIG DER
arbejder i børnehøjde

Har du en hverdag hvor du arbejder i mange forskellige højder, så vil du med garanti føle glæde ved at sidde på en af Dynamostols 3 modeller, InCharge, ReForm eller Classic. Alle 3 ergonomiske stole giver støtte til dig der har et fysisk krævende job. Stolene gør det lettere for dig at bevæge dig rundt på stuerne og op og ned i forskellige arbejdshøjder. Sædet er formet efter et bækken, denne form gør det nemmere for dig at sidde i en sund og korrekt stilling i alle dagens forskellige gøremål.

ReForm Daycare stol betrukket med blå 3D skummateriale. Classic Daycare stol betrukket med mørkegrå microfiber. Classic stol med gribebøjle betrukket med rød microbibre.

Stolen
tilpasser sig dig

så du kan få det bedste ud af din arbejdsdag

Classic til dagtilbud

Modellen Classic er det oprindelige design af grundlægger Claus Lundsgaards. Den er hans idé om en ergonomisk stol uden ryglæn og armlæn og har i mere end 30 år hjulpet mange mennesker til en bedre hverdag, med en mere aktiv siddestilling. De bløde og letløbende hjul, gør det desuden nemt for dig at bevæge dig rundt, f.eks. på en stue med flere børn og mange steder at være på én gang. Classic stolen er et rigtig godt valg for dig, der ønsker et ergonomisk værktøj, der danner grundlag for et godt og sundt arbejdsmiljø.

ReForm til dagtilbud

Modellen ReForm er en minimalistisk og elegant stol. Den er samtidig ergonomisk og lavet til at understøtte kroppen, når du sidder. Den er designet til at give dig en aktiv og behagelig siddestilling, og bidrager på den måde til at forebygge arbejdsskader som smerter i lænd, nakke og ryg, der kan opstå ved udfordrende arbejdsstillinger.

InCharge til dagtilbud

Modellen InCharge er designet af Nanna Ditzel i 1998. Stolen er en revolution inden for ergonomiske arbejdsstole og tager udgangspunkt i menneskets anatomi. Den er enkel og elegant i sit udtryk, men den er funktionel og giver dig en fornemmelse af at du har kontrollen over din arbejdsstilling. Den gøre det nemt for dig at manøvrere rundt samtidig med at den støtter kroppens behov for at være i bevægelse. Sædet er formet efter et bækken og det opfordrer automatisk til, at du får en naturlig s-kurve i ryggen, så du ikke falder sammen, men derimod retter ryggen og styrker den.

Når du vælger din model

Skal du være opmærksom på:

Som udgangspunkt vil vi anbefale, at du vælger Classic DayCare eller ReForm DayCare, da disse modeller har en siddehøjde, der kan komme helt ned til gulvet, hvilket kan være en fordel, når man skal arbejde i gulvhøjde eller ved lave borde.

Gribebøjle: Gribebøjlen må ikke forveksles med et ryglæn, det er et håndtag, der gør det nemt at flytte stolen rundt, så du ikke skal bøje dig for meget ned. Desuden hjælper den til at styre retning på stolen, når du vil sætte dig på den. Nogen er glad for gribebøjlen da de føler den beskytter deres ryg mod begejstrede børn der hoppe op bagfra.

OBS! Gribebøjlen er fastmonteret InCharge. Det kan afmonteres, hvis man ønsker en stol uden.

Flex: Denne funktionen er udviklet af en hollandsk fysioterapeut. Det er en unik funktion, der giver dig mulighed for at styrke din core, mens du sidder ned. Fleks funktionen kan vippe 11 grader i alle retninger, så sædet følger dine bevægelser og støtter dig i udfordrende arbejdspositioner. Det er en unik mulighed for at skabe balance og fleksibilitet i din siddeposition.
Læs mere om Flex og se vores intro video her.

Ideel til daginstitutionen
For at skabe et godt arbejdsmiljø

• De giver den optimale støtte når du skal arbejde i børnehøjde.
• De bidrager til en aktiv arbejdsstilling med mulighed for fri bevægelse.
• De gør det nemt at bevæge sig rundt, f.eks. på en stue med mange børn.
• Det er en god dele stol, da den er nem og hurtig at indstille. 
• De er nemme at rengøre, og holder sig pæne.

Pædagog løfter Classic Daycare stol med en hånd. Barn løfter Classic DayCare stol i baggrunden.