Reform Disc

Ung kvinde sidder på en ReForm Disc betrukket med karry gult Hallingdal uld fra Kvadrat. Hun sysler med en kreativ opgave.

ReForm Disc

Giver dig en aktiv siddekomfort
Elegant stol
Til dit hjemmekontor

Giver dig den optimale støtte, hvis din dag foregår siddende ved skrivebordet.

Stolen styrker din core, da dens bevægebaner minder om den måde man sidder på en pilatesbold. Den er dynamisk, god og behagelig at sidde på samtidig med, at du naturligt opfordres til at lave et aktivt opspænd i ryggen og maven. Du styrker din krop mens du sidder ned.

Ung kvinde sidder og studerer på en ReForm Disc, sædet er betrukket med mørkegrøn Hallingdal fra Kvadrat.

ReForm Disc

Du har naturligvis mulighed for at
Prøve en ReForm Disc

inden du beslutter dig for om du vil købe den. Ligesom med vores andre stole, kan det godt kræve lidt tilvænning at sidde på en stol, der får dig til at styrke din krop.

Men hold dig ikke tilbage det er sundt for krop og sjæl at sidde på en ReForm Disc.

Du kan have stolen på prøve i 14 dage gratis.

ReForm Disc

ReForm Disc er designet af Anders Jensen.

Stolen passer perfekt i det private hjem, men vil også passe fint ind i diverse kontormiljøer, hvor der sættes pris på flot design og god ergonomisk funktionalitet.

Stolen styrker din core når du sidder på den, da dens bevægebaner minder om den måde man sidder på en pilatesbold. Den er dynamisk god og behagelig at sidde på, samtidig med at man automatisk opfordres til at lave et aktivt opspænd i hele kroppen.

Foden er en træskive, fremstillet i bøg, hvor der på undersiden er tilføjet en gummi belægning som beskytter gulvet. Træskiven har form som en discos, deraf navnet ReForm Disc.

Stolens sæde er polstret med Hallingdal uld, og kan rengøres med varmt vand og sæbe. Træskiven skal rengøres med opløste sæbespåner.