Kvinde og mand opholder sig i et køkken. Kvinden sidder på en barstol, CCL High, betrukket med cognacsfarvet skind. Manden er ved at sætte sig på sin barstol hvor de sammen kan nyde at glas rødvin.

Elegant barstol som indbyder til samvær og samtaler

Indret dit køkken til nærvær og hygge

Barstol og taburet opkaldt efter Claus Christian Lundsgaard, grundlæggeren af Dynamostol

Med disse to stole har vi skabt en hybrid mellem et ergonomisk koncept og en klassisk taburet / barstol. Vi har brugt de bedste materialer for at give dig en optimal siddeoplevelse.

Elegant taburet i eksklusivt skandinavisk design

Taburetten CCL Low, er den perfekte stol til restauranter, barer og hjemmet - ja alle steder hvor der er brug for en god og solid stol, der ikke tager meget plads.

Vi har valgt at bruge bøgetræ til taburettens ben, da denne træsort har en stærk og ensartet struktur.

Sædet er betrukket med Hallingdal uld fra Kvadrat, et slidstærkt materiale som let kan tørres af. Eller du kan vælge læder fra Sørensen, som er utroligt behageligt at sidde på.

Designer barstolen der giver dig den bedste siddestilling

Sædets ergonomiske form gør, at du sidder godt og naturligt, så du ikke falder sammen i ryggen. Du får en rank og flot holdning, når du sidder på barstolen.

Stolens klassiske og skandinaviske design passer perfekt til barer, restauranter og hjemme i køkkenet.

Harmonisk design og ergonomi til din boligindretning

CCL kollektionen er en elegant forening mellem design og ergonomi som passer sublimt til din elegante boligindretning. 

Barstolene vil bringe harmoni og elegance hos restauranter, barer og hjemme i køkkenet - ja alle steder hvor der er brug for en elegant stol, der ikke tager meget plads.

Dansk designikon og mester af balance

Nanna Ditzel, en mester inden for dansk møbeldesign, skabte møbler, der harmoniserer med den menneskelige krop og boligens omgivelser. 

Vores barstole er en hyldest til hendes evne til at skabe den perfekte balance og harmoni i hvert enkelt design. 

Udsprunget af Nanna Ditzels kærlighed til smukt og funktionelt møbeldesign, og med tanke på den naturlige siddestilling, har vi med CCL Low og CCL High, forenet det elegante InCharge sæde med et smukt og tidsløst træ stel, designet af den industielle designer Anders Peter Jensen.

Indret dit køkken med barstole

Uanset om du søger en lav eller høj barstol til dit stilfulde moderne køkken, giver stolene dig mulighed for at tilpasse din indretning med harmonisk design og ergonomi.

Barstol og taburet i ét

Hos Dynamostol forstår vi vigtigheden af, at dine møbler ikke blot skal være smukke, men også støttende og komfortable. CCL Low og CCL High er resultatet af en nøje udformet designproces, der prioriterer ergonomi og stil i lige mål. Det er møbelkunst, der repræsenterer den perfekte forening af form og funktion.

Skab harmoni i din boligindretning

At skabe en harmonisk bolig indebærer at finde den rette balance mellem design og komfort. CCL Low og CCL High vil være det ideelle valg for dig, der ønsker at tilføre æstetisk værdi til boligindretningen uden at gå på kompromis med ergonomisk støtte. Lad dine omgivelser udstråle skønhed og harmoni med vores elegante barstole.

Bestil en barstol idag 

Gør dit hjem til et sted, hvor design og ergonomi mødes i perfekt harmoni. Vælg mellem vores CCL Low og CCL High modeller, og tilpas din stol til din boligindretning. 

Bestil din stol i dag og oplev, hvordan elegance og komfort smelter sammen til enestående møbeldesign. Ligesom med alle vores stole har du mulighed for at prøve stolen gratis i 14 dage. Er stolen ikke noget for dig, så henter vi den igen kvit og frit.