Ergonomiske stole

Find en ergonomisk stol der passer til din arbejdsstituation

Vores ergonomiske stole giver en sund og aktiv arbejdsstilling som kan være gavnlig for stort set alle der sidder ned i mange timer om dagen. For at hjælpe dig til at finde den model der passer til lige netop dig, kan du starte med at vælge en arbejdssituation herunder.

Kvinde sidder på en InCharge kontorstol ved sit spisebord og  arbejder. Hjemmearbejdsplads.
KONTOR

Vores ergonomiske kontorstole tilgodeser kroppens behov for at sidde aktivt, giver dig en dynamisk siddestilling og en bedre arbejdsdag. Vores designstole er tilmed smukke og klassiske, og du kan tilpasse farve og betræk til dine omgivelser.

Hjemmekontor

Virksomhedskontor

Kvindelig tandlæge sidder på en InCharge stol og arbejder. Patient ligger i patientstol.
KLINIK

Vores ergonomiske stole er meget populære på klinikker, da de giver god støtte i mange forskellige arbejdsstillinger, er nemme at bevæge sig rundt på og designet til god hygiejne. Hvilken type klinik er du på?

Tandklinik

Læge/Terapeut

Hospital

Laboratorie

Kvindelig pædagog sidder på DayCare stol og bygger med Lego sammen med dreng.
INSTITUTION / PLEJE

Når du yder omsorg for andre skal du også passe på dig selv og din krop. Vores stole kan tilpasses de mange udfordrende arbejdssituationer der opstår når man arbejder med mennesker. Hvilken situation skal din stol tilpasses?

Daginstitution

Plejehjem

Rehab

Fysioterapeuten om vores ergonomiske stole

Ergonomiske stole til mange arbejdssituationer

Mange voksne mennesker i mange forskellige brancher sidder ned hver dag i mange timer. Når man tilbringer lang tid i en siddende position, er det vigtigt at have en god stol. Her vil en af vores ergonomiske stole være et godt valg. Denne type stols funktion er netop, at man skal kunne sidde på den mange timer om dagen, når man fx sidder i en passiv og koncentreret stilling ved skrivebordet.

Alle stolene i vores sortiment af  ergonomiske arbejdsstole giver dig en dynamisk siddestilling, og tilgodeser netop dine behov, så du kan undgå smerter i ryg, lænd og skuldre samt få en bedre og mere effektiv arbejdsdag.

Vælg din sundhed til med en ergonomisk arbejdsstol

Der er mange gode grunde til, at du bør vælge en ergonomisk arbejdsstol fra Dynamostol. Blandt andet er der de sundhedsmæssige fordele, da det er godt for både ryg, kropsholdning og mobilitet. Med en ergonomisk arbejdsstol, der giver dig en dynamisk siddestilling, vil du kunne finde en aktiv siddeposition for netop dig og din krop, og du vil være i stand til at sidde ned i flere timer ad gangen uden at overbelaste hverken skuldre, ryg eller nakke. Du vil med sikkerhed kunne mærke, at de mange siddende timer bliver langt mere aktive, og du vil tilmed blive mere effektiv og koncentreret - selv hen på de sene eftermiddagstimer.

Vores ergonomiske stole er især gode til:

En god arbejdsstol forebygger rygskader

En god arbejdsstol fra Dynamostol kan være med til at forebygge rygskader, som mange oplever på grund af de mange siddende timer hver dag. Alle vores ergonomiske arbejdsstole er udviklet med tanke på, at det skal være muligt at have et godt arbejdsliv uden rygsmerter affødt af de mange passive timer foran skrivebord og computer. Derfor er alle arbejdsstole lavet med fokus på at aktivere brugeren frem for at passivisere, som mange almindelige kontorstole gør. Arbejdsstole fra Dynamostol understøtter en sund kropsholdning og selve stolen samt sædets form hjælper dig og din krop til at sidde ret og oprejst dagen lang. Samtidig får dine ben, arme og skuldre frihed til at bevæge sig, og dermed får du gang i kredsløbet. På den måde kan du med en god arbejdsstol forebygge rygskader og øge din komfort, selv når du sidder ned i mange timer ad gangen.

Ergonomiske stole i æstetisk design fra Dynamostol

Hos Dynamostol kan du få gode ergonomiske stole i god kvalitet og smukt design. Vi kører tre forskellige serier af ergonomiske stole, herunder Classic, InCharge og Reform, hvori du kan finde forskellige materialer, farver og højder.

Classic serien var begyndelsen på Dynamostols historie. Her får du ergonomiske stole uden rygstøtte, som tvinger dig til at sidde aktivt hele dagen. Samtidig giver denne serie af stole støtte og mulighed for at bevare en sund og korrekt arbejdsstilling hele dagen.

InCharge stolen er designet af Nanna Ditzel. Det er en stilren og elegant ergonomisk stol, som er skabt i et enkelt og tidløst design. Ud over at være god for ryg, skuldre og nakke, passer InCharge stolen ind på ethvert kontor, og vil øge din og dine kollegers effektivitet.

Dynamostol Reform er vores seneste design. Denne stol er en nyfortolkning af Classic stolen og byder således på de samme ergonomiske principper som Classic stolen. Denne stol giver dig i høj grad mulighed for at forebygge arbejdsskader, og tilfører energi til at klare selv de udfordrende arbejdsstillinger på jobbet.

Hvad er en Ergonomisk stol?

En Ergonomisk stol giver dig frihed til at sidde som du vil, modsat en konventionel stole, hvor du skal tilpasse dig stolen. Sidder du på en stor og tung stol når du arbejder, så vil du opleve en helt ny måde at sidde på, hvis du prøver en Ergonomisk stol, da den vejer det halve af hvad en almindelig arbejdsstol vejer. Du vil opleve en mere let og dynamisk siddestilling, som vil give dig energi og flow i din arbejdsdag.

Prøv en ergonomisk stol gratis i 14 dage

Hvis du er klar til at ændre dine arbejdsvaner, så bestil en god ergonomisk stol hos Dynamostol. Hvis du blot ønsker at prøve én eller flere stole, kan du også få lov til at få den med hjem i hele 14 dage fuldstændig gratis. Hvis du efter 14 dage finder ud af, at det ikke er noget for dig, tager vi den tilbage helt uden, at det skal koste dig noget. Bestil din stol i dag, så bringer vi den til dig så hurtigt som muligt.

Vi står også altid klar til at hjælpe og rådgive dig, så du finder et produkt, som du er tilfreds med. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os på +45 46 75 09 70 eller skrive en mail til os på info@dynamostol.dk. Her står vi ligeledes klar, hvis du har spørgsmål om vedligeholdelse af din allerede købte stol.