Laboratoriestole

Når dit arbejde
kræver

koncentration og fleksibilitet
Stole til laboranten

Alle vores ergonomiske arbejdsstole giver dig en følelse af at du kan bevæge dig rundt uden begrænsninger. Stolene har et lille fodkryds på 50 cm i diameter, så du har god plads til ben og fødder, og du kan nemt og ubesværet manøvre rundt, mens du sidder på stolen. Stolene er udstyret med bløde hjul, som er gode at køre med. 

Grundet de høje hygiejnekrav i dit arbejdsmiljø anbefaler vi Compound - et kunstskindsmateriale der anbefales af specialister og som er nemt at rengøre.


Vores tre grundmodeller

Vi har tre modeller som du kan vælge imellem:

InCharge, ReForm og Classic.

Læs om disse modeller længere nede på siden.

InCharge til Laboratorie

Med tanke på kroppens behov for at være fysisk aktiv, har Nanna Ditzel designet denne elegante og funktionelle arbejdsstol. InCharge, kan betragtes som revolution inden for ergonomiske arbejdsstole, da den med sin lethed giver dig mulighed for, at du kan bevæge dig rundt uden begrænsninger, modsat tunge upraktiske kontorstole. Tanken er, at det skal være nemt og ubesværet at rykke rundt på stolen i alle arbejdssituationer og samtidig give støtte i de yderliggående arbejdsspositioner. InCharge vejer det halve af hvad en normal stol vejer, og den fylder ikke meget. Denne stol vil derfor være det perfekte valg af arbejdsstol, hvis din arbejdsdag foregår på et laboratorie.

ReForm til laboratorie

Denne ergonomiske og elegant arbejdsstol, har en funktionel og understøttende funktion. Den er designet til at give dig en sund siddestilling, hvor du kan forebygge arbejdsskader i lænd, nakke og ryg, som kan opstå i forbindelse med udfordrende arbejdsstillinger. Stolen er nem at indstille, så den egner sig fint i et miljø, hvor den skal bruges af mange. Stolen er designet af Anders Peter Jensen.

Classic til laboratorie

Classic er Dynamostols første model som fremstillet. Stolen har gennem de sidste 30 år hjulpet mange mennesker til en bedre hverdag, hvor de kunne har kunnet arbejde uden smerter i lænd, ryg og nakke. De bløde og letløbende hjul, gør det desuden nemt for dig at bevæge dig rundt. Classic vil være et godt valg for dig, der ønsker en enkel ergonomisk stol, der kan danne grundlag for et sundt og aktivt arbejdsmiljø.

Andre stole

Vi har også disse stole som vi kan tilbyde hvis du finder det svært at undvære et ryglæn. Eller ikke finder dig tilpas på en ergonomisk saddelstol.

Andre funktioner, som du kan føje til din stol:

Fodbetjening: En funktion der gør det muligt for dig at højderegulere stolen med foden. Der er en metalring monteret i forbindelse med fodkrydset, som du let kan træde på, hvis du har brug for at justere din siddehøjde. Det er en optimal funktion hvis du arbejder i et sterilt miljø, og har brug for at hæve eller sænke din siddehøjde uden brug af hænderne.

Flex: En hollandsk fysioterapeut har udviklet flex funktionen. En unik mulighed der giver dig mulighed for at sidde fleksibelt og styrke din core. Sædet kan vippe 11 grader i alle retninger, så sædet følger dine bevægelser og støtter dig i de yderliggående arbejdsstillinger. Denne funktion skaber fleksibilitet og balance.

Obs. Flex kan kun tilføjes InCharge stolen.

Gribebøjle: Gribebøjlen skal ikke forveksles med et ryglæn. Det er et smukt håndtag, som du kan gribe fat i, når du vil flytte stolen.

Obs. Gribebøjlen er fastmonteret InCharge, men du kan fravælge den.

Derfor passer en Dynamostol perfekt til din arbejdssituation!
Det gælder for alle modeller at de:

• Giver dig god støtte i udfordrende arbejdsstillinger.
• Giver en aktiv arbejdsstilling med mulighed for fri bevægelighed.
• Gør det nemt at bevæge sig rundt i laboratoriet og på kontoret.
• Har et enkelt og minimalistisk design - fylder ikke meget.
• Er nemme at rengøre.

Laboratoriestole

Vi har designet laboratoriestole, der giver dig en god arbejdsstilling, selvom du sidder ned hele dagen, og arbejder i en koncentreret fremadlænet position på et laboratorie. Det ergonomiske design aktiverer din krop, så du undgår belastningsskader i arbejdsrelaterede situationer på din laboratoriestol.