Laboratoriestole

Laboratorie på DTU. Laborant sidder på InCharge stol med fodbetjening.

Når dit arbejde kræver

koncentration og fleksibilitet
Laborant på DTU laboratorie. InCharge stole er placeret ved arbejdsstationer, så man kan sidde godt når man arbejder.

Derfor passer laboratoriestole fra Dynamostol perfekt til laboratoriet:

 • Stolene giver dig god støtte i udfordrende arbejdsstillinger
 • Stolene giver dig en aktiv siddestilling med mulighed for fri bevægelighed
 • Stolene gør det nemt for dig at bevæge dig rundt i laboratoriet og på kontoret
 • Stolene har et enkelt og minimalistisk design - de fylder ikke meget
 • Stolene er super nemme at rengøre

Forskellige stole der giver dig en sund og aktiv siddestilling

Formålet med vores stole er at de giver dig en optimal siddestilling - og hvad betyder det?

Det betyder, at den stol du sidder på skal føles som en forlængelse af din krop, derfor må den ikke være stor og klodset, men derimod let og nem at manøvrere rundt på. Stolen skal være let at indstille, så du ikke skal bruge for meget tid, på at sætte dig ind i alle mulige funktioner. Mange personer kan deles om en samme stol.

Ved at sidde på en ergonomisk arbejdsstol forebygger du og dine kollegaer mulige arbejdsskader, der kan opstå på grund af uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.

InCharge til Laboratorie

InCharge, kan betragtes som revolution inden for ergonomiske arbejdsstole, da den med sin lethed giver dig mulighed for, at du kan bevæge dig rundt uden begrænsninger, modsat tunge upraktiske arbejdsstole. InCharge vejer det halve af hvad en normal stol vejer, og den fylder ikke meget. Denne stol vil derfor være det perfekte valg af arbejdsstol, hvis din arbejdsdag foregår på laboratoriet.

Se InCharge kollektionen
ReForm til laboratorie

Denne ergonomiske og elegant arbejdsstol, har en funktionel og understøttende funktion. Den er designet til at give dig en sund siddestilling, hvor du kan forebygge arbejdsskader i lænd, nakke og ryg, som kan opstå i forbindelse med udfordrende arbejdsstillinger. Stolen er nem at indstille, så den egner sig fint i et miljø, hvor den skal bruges af mange. Stolen er designet af Anders Peter Jensen.

Se ReForm kollektionen
Classic til laboratorie

Classic er Dynamostols første model som fremstillet. Stolen har gennem de sidste 30 år hjulpet mange mennesker til en bedre hverdag, hvor de kunne har kunnet arbejde uden smerter i lænd, ryg og nakke. De bløde og letløbende hjul, gør det desuden nemt for dig at bevæge dig rundt. Classic vil være et godt valg for dig, der ønsker en enkel ergonomisk stol, der kan danne grundlag for et sundt og aktivt arbejdsmiljø.

Se Classic kollektionen
Laboratoriestole med fladt sæde

Vi har også disse stole som vi kan tilbyde hvis du finder det svært at undvære et ryglæn. Eller ikke finder dig tilpas på en ergonomisk saddelstol.

Se laboratiestolene

Her er fordelene ved at sidde på en ergonomisk klinikstol:

 • Du undgår spændinger i hoved, nakke og skuldre
 • Din rygsøjle holder S-formen
 • Sædet giver dig en optimal siddeposition
 • Du holder en naturlig balance i kroppen
 • Du får fri bevægelighed for ryg, arme og ben
 • Dit blodomløb forbedres, da blodet kan løbe uhindret rundt i kroppen

Tillægsfunktioner til vores ergonomiske stole

Nedenfor er stolene kategoriseret indenfor deres funktioner.

Vi har designet disse funktioner for at give dig de bedste muligheder for at sidde ergonomisk korrekt, så du kan undgå sygedage grundet muskel- og ledsmerter.

InCharge klinikstol med fodbetjening - en god stol hvis du arbejder i et sterilt miljø
Fodbetjening til din stol

Med denne funktion kan du højderegulere stolen med fødderne. Det kan være en stor fordel, når du arbejder i et sterilt miljø, og har brug for at hæve eller sænke din siddehøjde uden brug af hænderne.

Alle stole med fodbetjening
Flex funktion til din stol

Den unikke fleksfunktionen støtte dig i de yderligtgående arbejdsstillinger når du sidder bøjet over en patient. Sædet kan vippe 11° i alle retninger og giver dig derfor den bedste arbejdsfrihed.

Alle stole med Flex i sædet
Gribebøjle til din stol

Gribebøjlen forvekles ofte med et ryglæn, men det er det ikke, det er et elegant håndtag, som gør det let for dig at flytte stolen, uden du skal bukke dig.

Alle stole med gribebøjle
Vores standard stole

Alle vores ergonomiske arbejdsstole er udviklet med tanke på at give dig den bedste siddekomfort og støtte i de belastende siddestillinger, så du har mulighed for at forebygge de arbejdsskader, som kan opstå på grund af belastende arbejdsstillinger.

Standard stole

Ergonomiske laboratoriestole

Er du laborant og mangler en ny laboratoriestol? Så har vi den helt rette løsning til dig hos Dynamostol, hvor vi sælger ergonomiske laboratoriestole, du skal prøve.

Som laborant kan dine arbejdsrutiner være fokuseret omkring koncentreret arbejde, hvor det er afgørende, at du kan holde høj koncentration gennem en arbejdsdag i laboratoriet med mange udfordringer. Under en arbejdsdag på en normal stol oplever mange, at deres stol skærer i undersiden af lårene, hvilket påvirker blodcirkulationen i kroppen. Dette kan føre til træthed i både ben og krop, men også dårligere koncentration.

Med en laboratoriestol fra Dynamostol kan du gøre op med disse problemer, da vores laboratoriestole er ergonomisk gode for kroppen, opfordrer til en aktiv siddestilling og er lette at bevæge sig rundt på.

Arbejdsstole udviklet specifikt til laboranter

Vores laboratoriestole er gode at sidde på og styrker endda kroppen, når du arbejder. Vores laboratoriestole er bygget således, at de forbedrer blodcirkulationen i kroppen, hvorved din koncentration ikke vil falde pga. dårlig blodcirkulation. Tværtimod giver vores laboratoriestole dig en sund siddestilling, der kan forebygge arbejdsskader i lænd, nakke og ryg, der typisk opstår som konsekvens af udfordrende arbejdsstillinger.

Se vores store udvalg af laboratoriestole

Vi har et dybt sortiment af laboratoriestole, hvorfor vi uden tvivl har netop den laboratoriestol, du leder efter.

Vores tre grundmodeller er:

 • InCharge
 • ReForm
 • Classic

InCharge

InCharge er designet med kroppens behov for at være fysisk aktiv i mente og betragtes som revolutionerende på området, da den pga. sin lethed giver dig mulighed for at bevæge dig frit rundt i modsætning til tunge, upraktiske kontorstole. Ideen med denne stol er, at det skal være nemt og ubesværet at rykke rundt på stolen uanset arbejdssituationen samtidig med, at den giver optimal støtte i de yderliggående arbejdssituationer.

ReForm

ReForm er ligeledes en ergonomisk og elegant arbejdsstol, der har en funktionel og støttende funktion. Stolen er designet til at give dig en sund siddestilling, som kan forebygge arbejdsskader i lænd, nakke og ryg, der kan opstå i forbindelse med udfordrende arbejdsstillinger. Derudover er stolen nem at indstille, hvorfor den egner sig til et miljø, hvor den skal bruges af mange.

Classic

Classic er Dynamostols første model og har gennem 35 år hjulpet mange mennesker til en hverdag uden smerter i lænd, ryg og nakke. Classic er ligeledes en ergonomisk stol, som du frit kan bevæge dig rundt på, og som er i stand til at danne grundlag for et sundt og aktivt arbejdsmiljø.

Laboratoriestolene kan både fås med og uden gribebøjle og fodbetjening, hvorfor du kan vælge lige den stol, der passer til dig og opfylder dine behov.