Hospitalstole

Kvindelig læge sidder på InCharge stol.

Vi tænker på dig
og dit velvære

så du kan have fokus på dine patienter
Stole til dig der arbejder i
Sundhedssektoren

Vores ergonomiske arbejdsstole gør det nemt for dig at bevæge dig rundt om din patient. Stolen har et lille fodkryds på 50 cm i diameter, det giver god plads til dine ben, så du ubesværet kan bevæge dig rundt. Samtidig giver vores ergonomiske stole god støtte i de udfordrende arbejdsstillinger, der er forbundet med dit arbejde. Alle stolen kan fås med kunstskind eller mikrofiber, som er nemt at holde rent.

Classic operatør stol med fodbetjening, betrukket med blå kunstskind. InCharge operatør stol med fodbetjening betrukket med blå kunstskind. ReForm  stol betrukket med blå kunstskind.

Vores tre grundmodeller

Vi har tre modeller inden for operatørstole til dig der arbejder inden sundhedsfaglige felt.:

InCharge, ReForm og Classic.

Læs om disse modeller længere nede på siden

InCharge

InCharge, kan betragtes som revolution inden for ergonomiske arbejdsstole. Med udgangspunkt i kroppens fysiske behov for at være aktiv, har Nanna Ditzel designet en elegant og funktionel arbejdsstol, som giver dig kontrol over din arbejdsposition. Tanken er, at det skal være nemt og ubesværet at rykke rundt på stolen i alle arbejdssituationer og samtidig give støtte i de yderliggående arbejdsstillinger. Stolen vejer det halve af hvad en normal stol vejer og fylder ikke ret meget, den vil derfor være det perfekte valg af arbejdsstol hvis du arbejder inden for sundhedsvæsenet.

ReForm

ReForm har et strømlinet og elegant udtryk. En ergonomisk stol, med en funktionel og understøttende funktion. Den er designet til at give dig en den bedste siddestilling, hvor du kan forebygge arbejdsskader som smerter i lænd, nakke og ryg, som kan opstå i forbindelse med udfordrende arbejdsstillinger hvor du sidder i en ubekvem siddestilling. Stolen er designet af Anders Peter Jensen.

Classic

Denne stol har gennem de sidste 30 år hjulpet rigtig mange mennesker til en bedre hverdag, hvor de kunne få en mere aktiv siddestilling. De bløde og letløbende hjul, gør det desuden nemt for dig at bevæge dig rundt. Classic stolen vil være et naturligt valg for dig, der ønsker et ergonomisk værktøj, der kan danne grundlag for et sundt og aktivt arbejdsmiljø.

Ekstra funktioner du kan vælge til din stol.

Der er yderlig tre funktioner, som du skal være opmærksom på når du skal vælge din arbejdsstol.

Fodbetjening: Denne funktion hjælper til, at du kan højderegulere stolen med fødderne. Under fodkrydset er der en ekstra metalring, som du let kan træde på, når du har brug for at justere din siddehøjde. Det er en optimal funktion når du arbejder i et sterilt miljø, og har brug for at hæve eller sænke din siddehøjde uden brug af hænderne.

Flex: Flex funktionen er udviklet af en hollandsk fysioterapeut i har et unikt, fleksibelt sæde, som kan vippe 11 grader i alle retninger. Dermed kan stolen støtte dig i yderliggående arbejdsstillinger når du sidder bøjet over en patient. Samtidig giver det en naturlig aktiv siddestilling der styrker din kernemuskulatur og balance.

OBS! kan kun vælges til InCharge

Gribebøjle: Gribebøjlen er ikke et ryglæn, men et smukt håndtag som du kan gribe fat i når du skal flytte stolen inden du sætter dig på den.

OBS! Gribebøjle er fastmonteret på InCharge, men kan fravælges.