Behandlerstole

Fysioterapeut behandler patient. Fysioterapeuten sidder på en InCharge stol betrukket med sort kunstskind.

Stole til dig
der hjælper andre

med deres skader og skavanker
Fysioterapeut sidder på ReForm behandlerstol. Behandler patient.
De bedste stole til dig der arbejder
som behandler

Vores ergonomisk stole gør det nemt for dig at bevæge dig rundt om din patient.

Det lille fodkryds har en diameter på 50 cm, giver god plads til dine ben og fødder, og du får en optimal arbejdsposition tæt på patienten.

Desuden giver det ergonomisk formede sæde en god støtte i de udfordrende siddestillinger, der ofte er forbundet med dit arbejde på klinikken.

Alle klinikstolene er betrukket med kunstskind eller mikrofiber, som er nemt at holde rent.

Hvilke tillægsfunktioner kan du vælge til din stol?

Nedenfor er klinikstolene kategoriseret indenfor deres funktioner. Vi har designet disse funktioner for, at du får de bedste muligheder for at sidde ergonomisk korrekt, så du vil opleve færre sygedage grundet muskel- og ledsmerter.

Standart stole

Alle stolene er designet til at give dig den bedste siddekomfort og støtte dg i de belastende siddestillinger, som ofter er forbundet med arbejdet på kliniken.

Standart stole
Stole med flex funktion i sædet

Den unikke fleksfunktionen støtte dig i de udfordrende arbejdsstillinger du kan opleve, når du sidder bøjet over en patient. Sædet kan vippe 11° i alle retninger, og giver dig den bedste arbejdsfrihed.

Stole med Flex funktion
Stole med gribebøjle

Gribebøjlen forvekles ofte med et ryglæn, men det er det ikke, det er et elegant håndtag, som gør det let for dig at flytte stolen uden du skal bukke dig.

Stole med gribebøjle
Fordelene ved at sidde på en
Dynamostol

👉🏼 Undgår spændinger i nakke og skuldre

👉🏼 Rygsøjlen holder S-formen

👉🏼 Sædet giver en optimal siddeposition

👉🏼 En naturlig balance i kroppen

👉🏼 Fri bevægelighed for ryg, arme og ben

👉🏼 Blodet løber uhindret rundt i kroppen

Læs andres bedømmelse af vores stole og service

★ ★ ★ ★ ★

Denne dynamostol er fantastisk at sidde på, man bevæger sig let i alle positioner og jeg føler at man kan bevæge sig helt frit.

Inge Marie

★ ★ ★ ★ ★

Det er det bedste køb jeg længe har gjort, og så er der tilmed god service og hurtig levering.

Pia

★ ★ ★ ★ ★

God service. Fik fin vejledning, så jeg fik den stol der passer til mig. Jeg er meget glad og tilfreds med min nye Dynamostol og vil helt klart anbefale den til andre.

Helle

★ ★ ★ ★ ★

Virkelig god oplevelse med dynamostol. Stole i god kvalitet, hurtig levering og svartid. Havde også et problem med en af stolene vi fik leveret og de kom straks ud og fiksede det og har ikke haft problemer siden!

Louise

Tjek vores forskellige kollektioner ud

Classic

gennem de sidste 30 år hjulpet rigtig mange mennesker til en bedre hverdag, hvor de kunne få en mere aktiv siddestilling. De bløde og letløbende hjul, gør det desuden nemt for dig at bevæge dig rundt. Classic stolen vil være et naturligt valg for dig, der ønsker et ergonomisk værktøj, der kan danne grundlag for et sundt og aktivt arbejdsmiljø.

Classic kollektionen
InCharge

Med udgangspunkt i kroppens fysiske behov for at være aktiv, designede Nanna Ditzel denne elegante og funktionel arbejdsstol. Tanken er, at det skal være nemt og ubesværet at bevæge sig rundt på stolen i alle arbejdssituationer. Stolen vejer det halve af, hvad en normal stol vejer og fylder ikke ret meget, den vil derfor være det perfekte valg af arbejdsstol, hvis du arbejder på en klinik.

InCharge kollektionen
ReForm

ReForm har et strømlinet og elegant udtryk. En ergonomisk stol, med en funktionel og understøttende funktion.

Stolen er designet til at give dig en den bedste siddestilling, og forebygge arbejdsskader som smerter i lænd, nakke og ryg der kan opstå i forbindelse med arbejdet på klinikken med udfordrende siddestilling.

ReForm kollektion

Har du en gammel stol, der trænger til en kærlig hånd?

Så har vi en video her, hvor Torben viser dig, hvordan du kan vedligeholde din Dynamostol.

Skal du bruge nye hjul eller et nyt betræk til din stol, så kan du finde det på vores tilbehør side.

Dynamostol - den aktive behandlerstol til læger og terapeuter

Vi har siden 1984 udviklet ergonomiske behandlerstole til behandlere og terapeuter. Vi tilbyder både behandlerstol med ryglæn og uden, men fælles for stolene er, at de er ergonomiske og inviterer til en aktiv sidestilling. Den første model blev formgivet og skabt ud fra visionen om at skabe balance og styrke kroppen, selvom man sidder ned. På den måde for at give overskud til at præstere sit ypperste hver eneste dag, så dine patienter får den bedst mulige behandling og oplevelse hver gang.

Den aktive lægestol

Når du arbejder som læge, dyrelæge, sygeplejerske eller zone-, ergo-, fod- eller fysioterapeut eller noget helt tredje, skal du både præstere med din krop og dit hoved. For mange af vores kunder åbner der sig en helt ny verden når de prøver vores stole. De har været vant til at sidde på traditionelle stole hvor de blev passiviseret og fastlåst af ryglæn, armlæn og en alt for lav siddehøjde.

Mange har også oplevet at sædet på deres traditionelle stol var alt for stort. De kunne ikke nå jorden, med mindre de sad helt ude på kanten af stolen. Andre brugere har været glade for sadelstole, hvor sadlen er udformet som en hestesaddel. Det kan umiddelbart synes behageligt, men hurtigt vil man opdage at benene bliver tvunget fra hinanden i en udad roterende bevægelse der belaster bækkenet voldsomt. Den nedre del af ryggen fikseres i kraft af at man spreder sine ben. Således styrker man ikke den nedre ryg man fikserer den blot og passiviserer musklerne.

Du skal vælge vores behandlerstole fordi:

Den tager udgangspunkt i dine behov i forhold til besværlige arbejdsstillinger. En ergonomisk behandlerstol er kendetegnet ved nogle simple logiske karakteristika:

• Ergonomisk møder du et optimalt arbejdsredskab.
• Stolen er behagelig og giver dig mulighed for at være fysisk aktiv
• Det særlige design gør at stolen er let at håndterer og bevæge sig rundt på.
• Hjulene på stolen hjælper til, at du kan få en dynamisk bevægelse.

Hvorfor vælge en ergonomisk behandlerstol?

Fordi det giver dig mulighed for at udføre dit arbejde uden at gå på kompromis med dig selv. Vores ergonomiske behandlerstol følger og støtter dig i de udfordrende siddestillinger, som du kan have i forbindelse med dit arbejde som behandler.

En behandlerstol med hjul

Kun den bedste stol er god nok til dig, der arbejder inden for sundhedsvæsenet. Du har brug for en stol, der giver dig fri bevægelighed, så du kan holde dit fokus på patienten.

Behandlerstole med hjul, giver den perfekt balance i besværlige arbejdssituationer. Hjulene gør, at du nemt kan navigere stolen rundt uden at bruge unødig kræfter - du får en følelse af lethed, som har været en øjenåbner for mange af dem, der har prøvet stolen.

Tanken om at være aktiv, har hele livet været vigtigt for vores grundlægger og derfor er det aktive en naturlig del af produkt-filosofien. En stol med hjul, hvor du er i perfekt balance, giver dig følelsen af næsten at svæve over gulvet. Det er en øjenåbner der fortsat hjælper tusinder af brugere hver dag.

Bygget på erfaring

I 1984 formgav Claus Lundsgaard en arbejdsstol, med tanke på at revolutionere måden vi sidder på. Gennem en længere periode havde han døjet med uforklarlige smerter i ryggen. Hans kiropraktor foreslog ham at lægge sig på sofaen, indtil det ikke gjorde ondt mere. Men for en aktiv mand som Claus var det ikke en mulighed. På daværende tidspunkt havde han et stillesiddende arbejde som økonomiansvarlig i en stor virksomhed, og brugte rigtig mange timer på sin kontorstol ved skrivebordet.

Claus begyndte at observere hvornår smerterne var stærkest. Det var de efter en lang dag på kontoret. Det var ikke i weekenderne hvor han var aktiv og i bevægelse. Således opstod tankerne om en dynamisk og aktiv siddestilling. Claus ville udvikle en ergonomisk kontorstol som han kunne holde ud at sidde på en hel dag og samtidig være frisk i hovedet og føle sig fysisk aktiv.

Claus tog udgangspunkt i rytterstillingen - rytteren der kunne sidde på sin hest en hel dag uden at få smerter i ryggen. Han startede med at fjerne ryglæn og armlænene - de var overflødige. Hos isenkræmmeren købte han en klump ler og formede sædet efter et bækken. Han forestillede sig at løsningen skulle findes i kroppens anatomi - at hans opgave bestod i at formgive en stol der ville hjælpe kroppen til en perfekt og naturlig siddestilling.

Design og ergonomi en selvfølgelighed!

For os er godt design et bevis på, at vi har tænkt os om i tilblivelsen af vores produkter. Derfor har vi allieret os med nogle af verdens dygtigste formgivere.

Nanna Ditzel udformede i slutningen af 90'erne Dynamostol InCharge, her forende den verdenskendte møbelarkitekt, ergonomi og design i et tidløst formudtryk der aldrig bliver forældet.

Anders P. Jensen, der har en fortid som designer hos B&O, Heka-Dental og Samsung, fik i 2016 stillet opgaven ,at opdaterer Classic stolen til en mere tidssvarende stol. Det blev til Dynamostol ReForm, der på forbilledlig vis videreføre traditionen for aktiv siddestilling forenet i smukt og funktionelt design.