Klippestolen til Frisøren

Gør noget godt for dig selv
Sid på en stol der giver dig den bedste holdning
Form og balance

Der er ingen tvivl om, at arbejdet som frisør er slidsomt for kroppen.

De lange arbejdsdage hvor kroppen udsættes for udfordrende arbejdsstillinger, kræver en stærk krop med en god fysik.

Personlig skønhed og velvære har en stor betydning for os mennesker. Vi vil gerne se ordentlige ud, hvilket understreger værdien af dig som frisør.

For at du, kan yde dit bedste, er det vigtigt, at dit værktøj og dine omgivelser fungerer godt, for så kan du sende dine kunder ud af salonen, med en dejlig oplevelse, og de vil komme tilbage igen og igen.

Skab værdi for dig selv på en ergonomisk klippestol.

Vores ReForm stol er formet, så den giver en velafbalanceret støtte, så du let kan bevæge dig rundt om din kunde.

Vil du også have en super sund siddestilling på en god klippestol når du arbejder, så kan du prøve en stol gratis i 14 dage.

ReForm uden betræk

ReForm er en minimalistisk og elegant stol. 

Sædet er formet, så det giver en god siddekomfort samtidig med, at det fremtvinger en opretsiddende kropsholdning.

Prøv stolen
ReForm med gribebøjle

Gribebøjlen der omkranser sædet er ikke et ryglæn. Det er en metalring, der gør det nemmere at retningsbestemme stolen, når du vil sætte dig på den eller flytte rundt på den. Betrækket er nemt at tørre af og har en Greenguard Gold Certificering.

Prøv stolen
Form og funktion er altafgørende

Alle vores stole er designet med udgangspunkt i menneskekroppens behov for at bevæge sig, da vi oprindeligt ikke er skabt til at sidde stille.

Som frisør sidder du aldrig stille, du er altid i bevægelse, og netop derfor er det vigtigt at have en stol, der giver dig frihed i bevægelserne og ikke hæmmer dig.

Sædets form støtter dine ben og bagdel, så du let og elegant kan bevæge dig rundt om kunden.

Har du et behov for at teste stolen - måske er det lige den klippestol du ikke vidste du manglede, så prøv den gratis i 14 dage.

Hvorfor er det vigtigt at vælge en god klippe stol?

Det er vigtigt at vælge en god klippestol, da den giver dig en sund ergonomisk korrekt siddestilling. At sidde sundt og ergonomisk, vil på sigt give dig færre sygdage grundet muskel- og ledsmerter.

Hvad gør man når der er for meget hår i hjulene?

Det er umuligt at undgå, at der bliver nulret hår rundt om hjulene på klippestolen. Det kræver i princippet daglig rengøring af hjulene, hvis de skal trille let og ubesværet - det ved vi godt - i praksis, høre til sjældenhederne. Men er der én der har lidt ekstra tid, så prøv at rengøre hjulene på samme måde som Torben viser i nedenstående video.

Sådan vedligeholder du din stol

Vidste du

I et studie fra Videncenter for Frisører og Kosmetikere har det vist sig, at muskel- og ledsmerter i 2011 var den hyppigste helbredsmæssige årsager til at en frisør forlod sit fag.

Det er derfor vigtigt at tænke ergonomi og sundhed ind i arbejdet som frisør. For hvis det at være frisør, er drømmejobbet, så er det trist at skulle forlade det efter 8 år, fordi kroppen gør ondt.

Det er derfor vigtigt at du du får kunden op i en siddehøjde, der passer til dig, så du ikke skal bøje dig for meget ind over kunden når du klipper, eller løfte skuldrende og armene på en uhensigtsmæssig måde.

Har du tid og overskud, så prøv at dyrke yoga eller træne musklerne omkring din core og dine arme. Det vil hjælpe dig på den lange bane og du vil undgå smerter som er relateret dig arbejde som frisør.

Vi vil naturligvis også anbefale dig, at du sætter dig på vores ReForm stol, da den opmuntre dig med at sidde i balance, så du ikke falder sammen i ryggen.