Plejehjem

I mere end 35 år

har vores stole hjulpet til en bedre arbejdsstilling

Den optimale stol til arbejdsmiljøet på plejehjem

Vi har tre modeller som du kan vælge imellem:

InCharge, ReForm og Classic.

Læs om disse modeller længere nede på siden.

Brug for lidt ekstra støtte?
Til dit daglige arbejde

Den ideelle stol til arbejdsmiljøet på dit plejehjem er med garanti at finde mellem vores tre modeller: InCharge, ReForm og Classic. 

Dynamostol har en grundlæggende filosofi om ergonomisk støtte og styrke til kroppen, som er fælles for alle tre modeller. Stolene kan betragtes som et værktøj, der gør det lettere for dig at bevæge dig rundt. De er udviklet til at få kroppen til at sidde aktivt og støtte dig i belastende arbejdssituationer, så du kan undgå skader i forbindelse med arbejdet.

InCharge stol betrukket med mørkegrå microfiber. Classic stol betrukket med blå microfiber. ReForm stol betrukket med hvid kunstskind.

InCharge til plejehjem

InCharge er designet af Nanna Ditzel i 1998. Den er en revolution inden for ergonomiske arbejdsstole og designet til, at du skal være i kontrol over din arbejdssituation. Stolen tager udgangspunkt i menneskets anatomi og søger at give din rygsøjle en naturlig s-kurve, så du ikke falder sammen, som det ofte sker i en almindelig stol. Derfor er sædet også formet efter et bækken, så der er fokus på at gøre din arbejdsstilling så naturlig som muligt. Derudover er det nemt at manøvrere stolen rundt og den støtter kroppens behov for at være i bevægelse.

ReForm til plejehjem

ReForm er designet minimalistisk og simpelt. Samtidig er den understøttende i sin funktion og lægger op til en aktiv og bevægelig siddestilling. Denne ergonomiske stol bidrager dermed til at forebygge arbejdsskader som smerter i lænd, nakke og ryg. Alt sammen smerter der kan opstå ved gentagne udfordrende arbejdsstillinger, som eksempelvis kan opstå på et plejehjem.

Classic til plejehjem

Classic stolen, er den oprindelige Dynamostol. Den er designet af grundlægger Claus Lundsgaard og har i mere end 30 år hjulpet mange til en bedre hverdag, ved at give dem en mere aktiv siddestilling. Den ergonomiske stol har bløde og letløbende hjul, der gør det nemt at bevæge sig rundt og den vil være et naturligt valg for dig, der ønsker en stol, som kan danne grundlag for et sundt arbejdsmiljø. Stolen hjælper dig til at arbejde proaktivt med fokus på færre smerter på sigt.
Hvorfor er Dynamostole
ideele til plejehjemmet

• Giver optimal støtte i udfordrende arbejdsstillinger og arbejdssituationer.

• Giver en aktiv arbejdsstilling med mulighed for fri bevægelse og aktivering af kroppen.

• Gør det nemt og hurtigt at manøvrere sig rundt på arbejdspladsen.

• Har et simpelt og elegant, skandinavisk design.

• Er nemme at rengøre og holde pæne.