Billede af Claus Christian Lundsgaard, grundlæggeren af Dynamo stol.

Claus
Lundsgaard

Grundlæggeren af Dynamostol

Pioneren Claus Lundsgaard

Da Claus Lundsgaard, Dynamostols stifter, oplevede ubeskrivelige rygsmerter, blev han grebet af ideen om at designe en stol, der kunne ændre konceptet “at sidde” og således give kroppen de bedste muligheder for at være i bevægelse når han sad ned. 

I en alder af 55 valgte Claus at undersøge, hvad han kunne gøre for at få en bedre arbejdsstilling, der kunne forebygge og hjælpe ham selv og andre til at sidde mere aktivt i forbindelse med mange timers arbejde på kontoret.

Idag er Claus 95 år og lever i bedste velgående. Han er et fantastisk eksempel på, at det er livsforlængende at sidde aktivt.

Se filmen om Dynamostol og vores vision

JACOB & PHILIP
Driver i dag Dynamostol

I 2002 overtog sønnerne Jacob og Philip den daglige drift af Dynamostol.

Billede af Jacob Chresten Lundsgaard
Billede af Philip Christian Lundsgaard

Vi sidder på en fantastisk idé

Vi designer elegante stole, der gør dig stærk mens du sidder ned. 

Hos os betyder det meget at holde kroppen fysisk aktiv, for vi kan mærke, hvor stor betydning det har i vores hverdag og arbejdsliv. 

For mange år siden gentænkte vi konceptet “at sidde ned” - hvorfor ikke være i bevægelse mens man sidder ned? 

Med en kultur, hvor vi sidder mere og bevæger os mindre, er det vigtigt, at vi tænker over, hvordan vi kan bruge den siddende stilling til at være aktiv og styrke kroppen. 

Det handler om, hvordan du sidder og hvilken stol du sidder på. 

Vores mission er at ændre opfattelsen og oplevelse af “at sidde”. Derfor er vores motto “Sit strong”, for når du sidder på vores stole så styrker du din core muskulatur.

Vi vil gerne skabe en kultur hvor der lægges vægt på gode fysiske arbejdsrammer, som kan understøtte en aktiv livsstil og et godt arbejdsmiljø på klinikken, skolen, ledelsesgangen, daginstitutionen, hjemmekontoret eller hospitalet.

Dine muligheder for at sidde dig stærk

Alle vores produkter er designet med tanke på, at du skal sidde aktivt så du stryker musklerne i din krop.