Æstetik og funktionalitet i perfekt harmoni

Hjerteligt tillykke til Nanna Ditzel som i år ville kunne fejre sin 100-års fødselsdag. 100 års dagen markeres med en fantastisk udstilling på Trapholt museum, hvor alle hendes værker udstilles.

Nanna Ditzels indflydelse på designverdenen er legendarisk, hun minder os om, at design kan forme vores liv og inspirere os til at stræbe efter balance og harmoni i alt, hvad vi gør. Hun var en pioner i at vise, hvordan møbler kunne være både smukke, elegante og funktionelle.

Møbler, der tilpasser sig mennesket

Nanna Ditzel var kendt for at skabe møbler, der tilpassede sig mennesket. Hendes designs var enkle og æstetiske i deres udtryk, de var funktionelle og brugervenlige. Hun forstod, at møbler skulle være mere end blot visuelt tiltalende; de skulle berige vores liv og fremme vores velvære.

InCharge stolen

InCharge stolen, designet i 1993, bærer Nanna Ditzels unikke signatur, som et manifest for hendes dybe forståelse for menneskekroppen og hvordan møbler kan påvirke vores liv. 

Ditzel var bevidst om at kroppen ikke er skabt til at sidde stille i timevis. Muskler og led trives bedst, når de har friheden til at bevæge sig. 

Bevægelsesfrihed er netop afgørende for at skabe en sundere og bedre måde at leve på. Nanna Ditzel og Dynamostol arbejdede hårdt for at implementere denne filosofi i InCharge stolen og resultatet blev et møbel, der ikke blot passer til mennesket, men også fremmer sundhed og velvære.

InCharge stolen er således mere end blot en stol, det er en invitation til at sidde sundt og aktivt. Den tilbyder en aktiv siddestilling, som giver brugeren mulighed for at justere, skifte position og opnå den størst mulige komfort og velvære.

InCharge Flex

Ditzels arv: balance og harmoni i design

Nanna Ditzels arv inden for møbeldesign minder os om, at møbler er mere end blot genstande; de er en del af vores livsstil og velvære. 

Hun var en mester i at integrere farver, materialer, æstetik og funktion. Hun var visionær og en forkæmper for bevægelsesfrihed og velvære. Hendes indflydelse vil fortsætte med at forme møbeldesignverdenen og inspirere kommende generationer af arkitekter og designere.

Nanna Ditzels arv er en påmindelse om, at i design, som i livet, handler det om at skabe balance og harmoni.

Vi er uendeligt stolte over, at Nanna Ditzel har designet InCharge stolen. En stol som de kommende generationer vil finde glæde i at bruge, fordi den giver en sund, velafbalanceret og aktiv siddestilling.