Sadelstole

Sadelstole er gode arbejdsstole, der giver dig en aktiv og naturlig siddestilling. 
En god, ergonomisk siddestilling giver mere energi, og mindsker risikoen for smerter i ryggen, lænden, skulder, nakke og hoved. 
Sadelstole er specielt populære på tandklinikker, men egner sig i den grad også til dig der arbejder på kontoret, inden for sundhedssektoren eller plejesektoren.
Sadelstole fra Dynamostol er gode ergonomiske arbejdsstole med et smukt og elegant design. Du kan se vores stole herunder, og læse meget mere om sadelstole nederst på siden. 

Hvorfor vælge en Dynamostol?

Tegning af person der sidder på en InCharge stolr
Naturlig siddestilling

Vores stole er designet til, at du kan holde kroppen, specielt ryggen, på en sund og naturlig måde når du sidder ned.

Sædet er designet, så du automatisk får en åben vinkel i hoften, hvilket gør at du får en naturlig og rank holdning i ryggen. Således undgår du at få smerter i lænd, ryg, nakke og skuldre.

Læs mere her
Tegning af person der sidder og bevæger dig på en InCharge stol.
Flow af energi

Du får en mere engageret siddestilling, når du sidder på vores stole, da sædeformen giver din ben fri bevægelighed og således mulighed for at blodet kan løbe frit rundt i kroppen.

Du vil opleve at du arbejder mere effektivt, bliver mindre træt og i det hele taget får et bedre flow i din arbejdsdag.

Læs mere her
Tegning af person der sidder på en InCharge stol.
Tilpasset dit behov

Hos Dynamostol ved vi, at de ergonomiske behov er meget forskellige alt efter om du arbejder på et kontor, i en tandklinik, i en daginstitution eller et helt fjerde sted. Derfor har vi forskellige modeller, hvor hver model har specifikke varianter og tilpasninger, så du kan få en stol der passer til lige netop dit behov og arbejdssituation.

Find en stol til dit behov her

Ergoterapeut Mette Krebs fortæller om sadelstole

Ergonomiske sadelstole i lækkert design

Har du hørt om alle fordelene, der er forbundet med vores sadelstole? Hvis ikke, så se mere her.

Sadelstole fra Dynamostol indbyder til en aktiv siddestilling, hvilket betyder, at de understøtter kroppens behov for at være aktiv samtidig med, at du sidder ned og arbejder. Idet du har mulighed for at bevæge benene helt frit, har du en særlig frihed på stolen, der gør, at du er i fuldkommen balance. Derudover har vores sadelstole hjul, der tillader, at du let kan komme omkring uden at skulle belaste hofterne, hvilket du ellers gør på en stol, hvor du ikke er i balance.

Hvem henvender vores sadelstole sig til?

Dybest set henvender vores sadelstole sig til alle, der gerne vil have en optimal ergonomisk siddestilling, der på sigt ikke medfører problemer og smerter for lænd, ryg og nakke. Derfor bør alle, der gerne vil give sig selv de bedste forudsætninger for et skadesfrit arbejdsmiljø, overveje at udskifte sin konventionelle stol med en sadelstol.

Sadelstole med hjul har allerede vundet stor popularitet inden for nogle brancher såsom sundhedsbranchen, hvor man ofte møder sadelstole hos lægen, tandlægen eller på hospitalet. Derudover er sadelstole også hyppigt brugt blandt laboranter, hvor deres egenskaber i forhold til den aktive siddestilling, manøvredygtigheden og de bløde hjul gør dem meget fordelagtige at være i besiddelse af i laboratoriet.  

Hvilke fordele er forbundet med sadelstole fra Dynamostol?

Af det nedenstående kan du se en oversigt over nogle af de fordele, der er forbundet med vores ergonomiske sadelstole med hjul:

  • Du sidder i balance
  • Du har en opretsiddende stilling
  • Stolens sæde giver dig mulighed for at sidde i balance og opnå fri blodgennemstrømning
  • Du har en åben vinkel i hofte og lår

Det lille sæde, som sadelstolen er udstyret med, giver mulighed for at bevæge benene frit. Dette er en betydelig fordel, da det fører til, at dit kredsløb stimuleres og din ryg styrkes. Samtidig sidder du helt oprejst, hvorved du er fuldstændig i balance, hvilket medfører en række fordele bl.a. i form af muligheden for at slappe af i både skuldre og nakke.

Hvordan adskiller Dynamostole sig fra andre sadelstole?

Vores stole går under betegnelsen sadelstole, men det er egentlig en lille smule misvisende.

Vi har taget udgangspunkt i menneskets fysiologi, og har således formet stolesæderne efter et menneskebækken for at opnå en optimal ergonomisk siddestilling. Som vores grundlægger Claus Lundsgaard siger, “er vores krop ikke skabt til at sidde ned”, han siger også, at “kroppen visner, hvis du ikke bevæger den”. Derfor har vi designet en enkel og elegant stol, der tilpasser sig kroppen og samtidig giver plads til at sidde aktivt og bevægeligt. 

Andre sadelstole er formet som en hestesadel. Når du sidder på en hest, roterer dine ben ud og du får en opret ryg, hvilket er godt, men ofte overstrækker du ryggen, hvilket ikke er godt. Desuden udadroterer dine hofter, og det vil på sigt give dig smerter i hofteskålen. Du vil også opleve, at dine ben er mere låst, hvorfor du ikke har den samme bevægelsesfrihed.  

Prøv vores sadelstole gratis i 14 dage

Hvis du er i tvivl i forhold til, om en sadelstol er noget for dig, har vi gjort det let for dig, da du gratis kan prøve vores sadelstole i 14 dage, hvorefter du kan beslutte, om du kunne tænke dig at beholde stolen.

Hvis du har nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon +4570881242 eller mail info@dynamostol.dk.