InCharge Flex, den perfekte arbejdsstol

InCharge Flex er en ergonomisk perle, designet til at imødekomme de krav, moderne arbejdspladser stiller til komfort og fleksibilitet. Med en række avancerede funktioner, der støtter og styrker kroppen, er denne stol ideel for alle, der ønsker at forbedre deres arbejdsmiljø og sundhed.

Fleksibelt sæde for optimal bevægelsesfrihed

En af de mest unikke egenskab ved InCharge Flex er det fleksible sæde, som er designet til at følge og støtte dine bevægelser, hvilket er afgørende for at opretholde en sund og aktiv siddestilling hele dagen. Sædet kan flekse op til 11° i alle retninger, hvilket giver en dynamisk siddeoplevelse. Denne bevægelighed tillader kroppen at justere sig naturligt, hvilket mindsker belastningen på muskler og led, og samtidig fremmer det en bedre kropsholdning.

Styrk din core mens du sidder

En anden væsentlig fordel ved InCharge Flex er dens evne til at styrke din core-muskulatur. Når du sidder på denne stol, arbejder du konstant med din core, da stolen kræver, at du bruger dine mavemuskler og rygsøjle for at opretholde balancen. Denne kontinuerlige muskelaktivitet hjælper med at opbygge styrke og stabilitet i kroppens kerneområder, hvilket kan reducere risikoen for rygproblemer og forbedre din generelle sundhed

Designet til sundhed og komfort

InCharge Flex er ikke bare en stol; den er et værktøj designet til at fremme din sundhed. Ergonomiske principper er integreret i hver detalje, fra sædets form til stolens bevægelighed. Sædets evne til at følge dine bevægelser sikrer, at din rygsøjle bevarer sin naturlige S-form, hvilket er essentielt for at forhindre rygsmerter og andre problemer relateret til langvarig siddestilling. Desuden hjælper den dynamiske siddeposition med at forbedre blodcirkulationen, hvilket kan modvirke træthed og hævelser i benene.

 

De ergonomiske fordele og funktioner ved stolen

Denne stol er udstyret med en række funktioner, der understøtter en sund arbejdsdag:

  • Fleksibelt sæde: Bevægelse op til 11° i alle retninger, hvilket fremmer en dynamisk og sund siddeposition.
  • Core styrkelse: Konstant aktivering af mavemuskler og rygsøjle for at opretholde balance og stabilitet.
  • Ergonomisk design: Støtter naturlig kropsholdning og forbedrer blodcirkulationen.
  • Let og kompakt: Nem at flytte og ideel til arbejdspladser med begrænset plads

 Perfekt til moderne arbejdspladser

InCharge Flex er ideel til en bred vifte af professionelle miljøer, fra kontorer til klinikker. Dens lette vægt og kompakte design gør det nemt at flytte stolen rundt, hvilket er praktisk i arbejdsområder, hvor fleksibilitet og mobilitet er afgørende. Uanset om du arbejder som sundhedspersonale, tandlæge eller kontoransat, tilbyder InCharge Flex en støtte og komfort, der kan tilpasses dine specifikke behov og arbejdsstillinger. 

Har du mon lyst til at prøve en InCharge Flex? Du kan prøve den i 14 dage i det miljø hvor du skal bruge den. Vi bringer og henter stolen helt gratis.