Vi designer attraktive stole: Hold din krop aktiv, når du sætter dig ned

Vi designer stole, der holder din krop aktiv, mens du sidder ned

For os er det meget vigtigt at holde kroppen fysisk aktiv, fordi vi kan se, hvor vigtigt det er i vores hverdag og arbejdsliv.

For mange år siden gentænkte vi begrebet "sid ned" - hvorfor ikke være i bevægelse, mens du sidder ned?

I en kultur, hvor vi sidder mere og bevæger os mindre, er det vigtigt, at vi tænker over, hvordan vi kan bruge en siddestilling til at være aktive og styrke vores krop.

Vi mener, at det at sidde ned ikke længere er en aktivitet med kun siddestilling, men med bevægelse og styrke.

De konstruktioner, vi tilbyder, gør dig stærkere, når du sætter dig ned, og vi opfordrer til en kultur, hvor vi kan bevæge os mere hvis vi har siddende arbejde.

Ideen om at sidde og være aktiv kan virke kontraintuitiv, men vi ved, hvor vigtig fysisk aktivitet er. 

Undersøgelser viser, at når folk sidder i længere tid, øges risikoen for fedme, diabetes, hjertesygdomme og andre helbredsproblemer. For ikke at nævne, hvordan det påvirker produktivitetsniveauet på arbejdspladsen eller derhjemme. Med dette i tankerne ville vi lave en stol, der giver dig mulighed for at være mere fysisk aktiv, når du sætter dig ned!  

Vi mener, det er vigtigt at være aktiv for vores sundhed og velvære. Desværre sidder vi i vores kultur mere og bevæger os mindre. Dette er ikke godt for vores helbred, og det påvirker også vores produktivitet.

Derfor har vi designet stole, der giver dig mulighed for at være mere aktiv, mens du sidder ned. Vi ved, at når du sætter dig ned, kan du stadig være i bevægelse! Vores stole er elegante og gør dig stærkere, mens du sidder.

Vigtigheden af at sidde i den rigtige ergonomiske stol

Det er vigtigt, at vi tænker over at vores krop har brug for at være i fysisk bevægelse. Når du sidder derhjemme eller på dit arbejde, så prøv ikke at falde i vanen med bare at sidde ned. Hvis du har mulighed for det, så rejs dig op og hold en pause fra tid til anden. Hvis du arbejder ved computeren, så prøv at komme væk fra den i fem minutter hver time for at strække dine muskler.

Brug en ergonomisk stol, der er designet til at give dig en aktivit siddestilling. 

Dynamostol har den stol du leder efter

Dynamostol har valgt at designe stole, der provoker dig til at sidde aktivt. Vi forstår, hvor vigtigt det er for os at bevæge os mere også når vi sidder ned. Derfor har vi udviklet nogle stole, som ikke kun er funktionelle, men også æstetiske og elegante. Vores stole er lavet af robuste materialer med højkvalitets designmaterialer, der gør dem langtidsholdbare og bæredygtige.