DayCare – regulerbar ergonomisk arbejdsstol til dig, der arbejder i børnehøjde

Når du arbejder med børn – uanset om det er i daginstitution, skole eller som dagplejemor – består dagen af mange udfordrende arbejdsstillinger. Derfor har vi skabt den ergonomiske arbejdsstol DayCare, der gør det muligt for dig ubesværet at arbejde i øjenhøjde med de små. Med DayCare passer du godt på dig selv, så du kan passe godt på det, der er vigtigst: børnene.

 

Ergonomisk design for optimal støtte

At arbejde med børn betyder mange timers aktivitet i børnehøjde – også selvom du har fokus på, at børnene skal være mest muligt selvhjulpne. Din dag indeholder sikkert både mange løft og lave arbejdsstillinger. DayCare er designet specielt til at give din krop den optimale støtte, mens du stadig er i øjenhøjde med børnene, både når de leger på gulvet, skal hjælpes i tøjet i garderoben eller sidder ved lave borde.

 

Kan indstilles til forskellige højder

DayCare kan let indstilles, så den passer til forskellige arbejdssituationer. Særligt når du arbejder med børn, har du brug for at kunne indstille din arbejdsstol i forskellige højder. På den måde kan stolen også hurtigt indstilles, så den passer til dig og dine kollegaer.

 

image
2.495,00 kr
1.996,00 kr ekskl. moms
Se mere >
image
2.495,00 kr
1.996,00 kr ekskl. moms
Se mere >
image
2.995,00 kr
2.396,00 kr ekskl. moms
Se mere >

Bestil din stol i dag

VIL DU
PRØVE EN STOL
GRATIS I 14 DAGE?

Prøv gratis >

Brug for hjælp?

VI STÅR KLAR
TIL AT HJÆLPE DIG

Kontakt os >