Det gode samarbejde mellem Dynamostol og Mette Krebs

I mere end 20 år har Dynamostol haft det privilegium at arbejde sammen med Mette Krebs fra Krebs Ergonomi. Vores fælles mål har været at skabe det bedste arbejdsmiljø for tandpersonale og forebygge arbejdsrelaterede skader.

Dynamostol har en lang historie med at producere og levere kvalitetsstole til tandklinikker. Gennem årene har vi dedikeret os til at forstå og imødekomme de unikke behov og udfordringer, som klinikpersonalet står overfor i det daglige arbejde. Vores klinikstole har et unikt design, som støtter og styrker kroppen når man sidde på den. Stolene giver dig bevægelsesfrihed, fordi de vejer det halve af hvad en almindelig klinikstol vejer, og de er super nemme at indstille. Alle har mulighed for at prøve en stol i 14 dage, helt gratis.

Mette Krebs er en dygtig og respekteret ekspert inden for ergonomi med en dyb forståelse for de uhensigtsmæssige arbejdsstillinger personalet på klinikkerne oplever hverdag. Med sin fantastiske energi, tager Mette rundt og underviser og holder foredrag om, hvordan du og dine kollegaer passer bedst på jer selv og hinanden på tandklinikken.

Mette bruger betegnelsen Dentalergonomi, et begreb der dækker over sammenhæng mellem krop og arbejdsredskab på tandklinikken. Mange års arbejde med tandklinikker har givet Mette en indsigt i, at de arbejdsmæssige udfordringer tandlæger, tandplejer og klinikassistenter står overfor, er anderledes andre erhverv. For det kan være svært at mærke, om du gør noget forkert, når du sidder ved unit’en - pludselig har du smerter og ved ikke hvorfor. Her har Mette ekspertisen til at hjælpe med at forbygge, og kan også se hvorfor du har oparbejdet smerter i bevægapparatet. 

Du kan altid kontakte Mette for mere information om kurser og priser.

Sammen har vi en mission om at fremme sundheden og arbejdsglæden hos personalet på tandklinikken.

Det gør vi blandt andet ved at skabe opmærksomhed om, hvor vigtigt det er, at arbejdsmiljøet er ergonomisk velafbalanceret. Via vores blogindlæg “Ergonomi på tandklinikken” og Øvelses videoer, hvor vi formidler viden om, hvordan du kan undgå arbejdsskader ved at være opmærksom på dine daglige arbejdsrutiner. Vi kommer med forslag til øvelser, som kan laves på klinikken enten i frokostpausen, eller hvis der er en lille pause mellem patienterne. 

Hos Dynamostol er glade og taknemmelige for samarbejdet med Mette, da det giver os en uvurderlig indsigt i, hvordan vores stole kan bidrage til en sund og velafbalanceret arbejdsplads med arbejdsglæde og god energi.