Begynd dagen med en solhilsen ☀️ 🧘

Der er uendeligt mange måder at begynde sin dag på. Morgenrutiner kan være skiftende afhængig af alder, og hvor i livet du er. 

En god måde at starte dagen på kunne være Solhilsenen, et urgammelt yogaflow der løsner op for stive led og ømme muskler. Samtidig gør det dig smidigere, det styrker din balance og giver dig dejligt energiboost 🧡

Morgenyoga vil fylde dig med god energi og glæde. Og det bedste er, at du kan gøre det derhjemme alene eller i et træningscenter sammen med andre.

Der findes mange gode app's eller Youtube videoer, som kan guide dig gennem de bedste yoga øvelser. 

Nedenunder kan du følge solhilsen-øvelserne fra 1. til 12. Du kan lave dem i dit eget tempo alt efter, om du vil have pulsen op eller bare strække led og muskler godt igennem.

🙏 Rigtig god fornøjelse 🧘

 

 

Her på vores blog har vi også forslag til andre øvelser, som nemt kan lave derhjemme f.eks De fem tibetaner som er nogle lette yoga øvelser som giver god energi og livskvalitet. 
Du kan også læse om "stole-zazen" en anbefaling fra mig til dig, hvis du engang i mellem har brug for at harmonisere din holdning, din vejrtrækning og dit sind. Det er en øvelse som du nemt kan lave i din frokostpause.

Tak fordi du læste med 🙏 og rigtig god dag.