Ergonomiske arbejdsstole

Arbejder du mange timer i en siddende position hver dag, er det vigtigt, at du har en god arbejdsstol. Hos Dynamostol har vi flere forskellige ergonomiske stole, der giver dig en aktiv siddestilling som din krop vil elske dig for. Alle stolene i vores sortiment af arbejdsstole giver dig en dynamisk siddestilling, og tilgodeser netop dine behov, så du kan undgå smerter i ryg, lænd og skuldre samt få en bedre og mere effektiv arbejdsdag. Vi har mange forskellige former for arbejdsstole, som kan styrke dig og din krop. Hvad end du arbejder i institution, en form for kontormiljø eller i sundhedssektoren som fx på tandklinikker, hospitaler eller laboratorier, har vi med garanti en stol, der passer dig til og dine krav. Derudover er der fokus på funktionalitet, og alle vores arbejdsstole har derfor hjul. Det hjælper til at give dig en fleksibel arbejdsposition, hvor du nemt kan bevæge dig rundt, da stolen følger din krops bevægelser.

1-9 of 17

Side:
  1. 1
  2. 2

Prøv 14 dage gratis

Prøv stolen i 14 dage helt gratis.

Gratis fragt

Gratis fragt på alle webordre.

Ergonomisk design

Designet til at forebygge rygsmerter

En god arbejdsstol forebygger rygskader

En god arbejdsstol fra Dynamostol kan være med til at forebygge rygskader, som mange oplever på grund af de mange siddende timer hver dag. Alle vores ergonomiske arbejdsstole er udviklet med tanke på, at det skal være muligt at have et godt arbejdsliv uden rygsmerter affødt af de mange passive timer foran skrivebord og computer. Derfor er alle arbejdsstole lavet med fokus på at aktivere brugeren frem for at passivisere, som mange almindelig kontorstole gør. Arbejdsstole fra Dynamostol understøtter en sund kropsholdning og selve stolen samt sædets form hjælper dig og din krop til at sidde ret og oprejst dagen lang. Samtidig får dine ben, arme og skuldre frihed til at bevæge sig, og dermed får du gang i kredsløbet. På den måde kan du med en god arbejdsstol forebygge rygskader og øge din komfort, selv når du sidder ned i mange timer ad gangen.

Prøv vores arbejdsstol gratis i 14 dage

Har du lyst til at forebygge rygsmerter med en god arbejdsstol? Så tilbyder vi, at du kan få en af vores ergonomiske arbejdsstole på prøve i 14 dage helt gratis. På den måde kan du finde ud af, om det er noget for dig, og om den lever op til de behov, du har i din arbejdssituation. Hvis stolen ikke er noget for dig, tager vi den tilbage helt uden ekstra beregning. Kontakt os i dag, og hør mere om dine muligheder. Du er også meget velkommen til at kontakte os på tlf.: + 45 46 75 09 70 eller skrive en mail til os på info@dynamostol.dk, hvis du har spørgsmål eller brug for professionel vejledning i forbindelse med at finde den perfekte arbejdsstol.