Rehab

Hjemmepleje i hyggelig stue. To kvinder siddende ved spisebord, den ene på en InCharge.

Stole til dig
der drager omsorg for andre

Tre grundmodeller

Vi kan anbefale tre forskellige modeller af ergonomiske arbejdsstole :

InCharge, ReForm og Classic.

læs mere om de enkelte modeller længere nede på siden.

Den sunde arbejdsstol

Vi kan tilbyde dig ergonomiske arbejdsstole, der giver dig mulighed for, ubesværet at manøvre rundt, hvilket er vigtigt når du arbejder med pleje af andre mennesker. Stolene er udstyret med bløde hjul, som er gode at køre med. De støtter dig der hvor du har behov for det, samtidig med at du får en ubegrænset bevægelsesfrihed. Alle stolene er hurtige og lette at justere i forhold til dine forskellige arbejdssituationer, og de kan bruges af alle - derfor er det et optimalt arbejdsredskab til dig der arbejder inden for pleje. 

InCharge stol betrukket med mørkegrå microfiber. Classic stol betrukket med blå microfiber. ReForm stol betrukket med hvid kunstskind.

InCharge til rehab

Nanna Ditzel har designet InCharge stolen med tanke på at stolen skal være en støtte og ikke en begrænsning. Stolen fylder ikke meget men den vil have en enorm betydning for dig, da sædet er formet så det aflaster og støtter i belastende arbejdspositioner. På InCharge kan du nemt og ubesværet flytte dig rundt i alle arbejdssituationer.

ReForm til rehab

En ergonomisk og funktionel arbejdsstol der hjælper dig til at sidde ordentligt, så du slipper for smerter i lænd, nakke og ryg, som kan opstå i forbindelse med udfordrende arbejdsstillinger. Stolen er nem at indstille, så den egner sig fint i et arbejdsmiljø, hvor den skal bruges af mange forskellige mennesker. Stolen er minimalistisk og elegant og designet af Anders Peter Jensen.

Classic til rehab

Classic er Dynamostols første model. Gennem de sidste 30 år har denne stol hjulpet mange mennesker til et bedre arbejdsliv, hvor de kunne har kunnet arbejde uden smerter i lænd, ryg og nakke. Stolen har bløde og letløbende hjul, som gør det nemt for dig at bevæge dig rundt. Classic-modellen vil være et godt valg, hvis du ønsker en enkel ergonomisk stol, der kan danne grundlag for et sundt og velfungerende arbejdsmiljø.

Andre funktioner, som du kan føje til din stol:

Flex: Flex funktionen er udviklet af en hollandsk fysioterapeut. En unik funktion, som giver dig mulighed for at styrke din core. Sædet kan vippe 11 grader i alle retninger, så sædet følger dine bevægelser og støtter dig i de belastende arbejdspositioner. En unik mulighed for at skabe fleksibilitet og balance i kroppen.
Læs mere om Flex og se vores intro video her. 

Gribebøjle: Gribebøjlen skal ikke betragtes som et ryglæn. Det er et praktisk håndtag, som du kan gribe fat i, når du vil flytte stolen, eller som hjælper med at retningsbestemme når du sidder på stolen.

OBS! Gribebøjlen er fastmonteret InCharge, man kan afmonteres, hvis det ønskes.

Derfor passer en Dynamostol perfekt til din arbejdssituation
Det gælder for alle tre Dynamostol modeller at de:

• Giver dig god støtte i belastende arbejdsstillinger og positioner

• Giver fri bevægelighed uden begrænsninger

• Gør det nemt at bevæge sig rundt og er lette at højdeindstille

• Har et enkelt og minimalistisk design, og optager minimalt med plads

• Er nemme at gøre rene

Kvind sidder i sit køkken på en InCharge stol. Stolen bruges som hjælpemiddel til aflastning i forbindelse med hjemarbejdet.